Ikrek gyerek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ő a született örökmozgó, csacsogó, fegyelemre szinte képtelen kisgyerek, akit csak és kizárólag szeretettel lehet nevelni. Nem szereti a rendet, a fegyelmet, a szabályokat és a csendet.

Ez a leghátborzongatóbb tulajdonságod a csillagjegyed alapján

Be nem áll a kis szája, és akkor is kérdez, ha válaszol. Kíváncsisága kiapadhatatlan, mindenről mindent tudni szeretne. Nagyon kedveli a felnőttek társaságát, szívesen hallgatja az ő világukról szóló beszámolókat. A játékait, és – néhány kivételtől eltekintve – szinte minden programot hamar megun, mivel a kitartás nem tatozik a legjellemzőbb tulajdonságai közé. Sok játékot egyszerre szeret játszani: egy kicsit itt, egy kicsit ott, és bár a legtöbb szülő ezt talán meg sem érti, ő mégis élvezi a “mindennel egy kis időt játszom, majd abbahagyom” című tevékenységét. Nagyon okos, intelligens és rendkívül gyorsan tanul. Az Ikrek gyermekek tanulnak meg elsőként beszélni, hiszen a Merkúrnak köszönhetően nagy szükségük van a kommunikációra, hogy minél gyorsabban és könnyebben kifejezhessék magukat. Azzal segíthetjük elő a fejlődését, ha megtanítjuk az alaposságra és az állhatatosságra. Mivel mindenben szívesen részt vesz, rajzolhatunk, festhetünk, építhetünk vele, s a játék során ő maga is megtapasztalhatja, milyen szép egy türelmesen, alaposan megrajzolt kép. Dícsérjük meg mindig a munkáját és biztassuk arra, hogy amibe belefogott, azt ne hagyja félbe. Ha tervünk nem válik be, akkor se csüggedjünk, hiszen az Ikrek gyermek ilyen: egyszerre több dologgal szeret foglalkozni, ami nem is baj, és a későbbiekben úgyis rájön, hogy vannak dolgok, amiket – ha tetszik, ha nem – be kell olykor fejeznünk. Az óvodában ő a mókamester, humora és kedvessége miatt az óvónénik kedvence. Minden mókában benne van, szívesen fellép az ünnepségeken, és minden kisgyerek az ő barátja szeretne lenni. Könnyen barátkozik, csacsog, nevetgél és mindenkivel örömmel játszik. Az iskolában ő a legokosabb, legjobb képességű gyerek, ám mivel a fegyelmezést és az egy helyben ülést nehezen viseli, nem biztos, hogy ő a legjobb tanuló is. Sok barátja van, gyorsan tanul, nyelvérzéke kiváló. Mindig kitalál valami igazán jó dolgot, kreatív ötleteivel kitűnik a többiek közül. Igazi könvmoly, de csak olyan könyveket olvas szívesen, ami érdekli – tehát nem a kötelező olvasmányokat. Könnyen felületes lehet a tudása is – ám ezt intellektuális képességeinek hála, rajta kívül nem sokan tudják. Az Ikrek kevés embert és tevékenységet nem un, ezért problémái akadhatnak az iskolában, és később, majd felnőtt korában – kiváltképp, ha nem olyan munkát talál magának, ahol újra és újra érdekes információkra tehet szert. Hajlamos a halogatásra, mivel minden kérdést ezer oldalról vizsgál meg, és addig nem lép semmilyen ügyben, amíg meg nem győzi önmagát. Vitás helyzetekben mindig ő a nyerő, szinte lyukat beszél a többiek hasába. A buták untatják, kedveli az egyenrangú, okos, és jól érvelő feleket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Rák gyerek

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kedves, mosolygós, nagyon kellemes természetű kisgyerek, aki nagyon ragaszkodik a szüleihez, kiváltképp a mamájához. Őt nem kell fenyíteni, sarokba állítani, hiszen természetétől fogva jó.

Keddi Horoszkóp 2024-02-20

Imádja a vizet, így az esti fürdetést a Halak gyerekekhez hasonlóan számára is külön öröm és mókázás. Saját kis vízi játékaival akár órákon át el tudna pancsikolni a vízben, hiszen ez az a közeg, amelyben igazán otthon érzi magát. Nagyon “anyás” és rendkívül érzékeny lelkű gyerek, aki hajlamos arra, hogy magában tartsa a bánatát. Türelem, szeretet, empátia és gyengédség – ezek a kulcsok a Rákok szívéhez. Rajongásig szereti a meséket, és mivel nagyon élénk képzelőerővel bír, nem unja meg a tündérekről, angyalokról és csodás világokról szóló történeteket. A zenét is kedveli, és szívesen hallgat zenés meselemezeket, gyermekdalokat, mondókákat. Kiskorától kezdve szeret jókat enni, örömmel próbálgatja az ízeket. A Rák gyerekek csak nagyon ritka esetben rossz evők. Inkább az jellemző rájuk, hogy ínyencek. De nem csak enni, hanem “főzni” is remekül tudnak.Érdemes nekik teret engedni a konyhában, és hagyni, hogy gombócot gyúrjanak, pogácsát szaggassanak, mézeskalács figurákat díszítsenek. Házias és szorgalmas gyerek, ezért számíthatunk rá, hogy boldogan részt vesz majd nem csak a konyhai előkészületekben, de az elpakolásban, mosogatásban és a seprésben is. Lustává válhat, főleg, ha a szülei sokat hagyják tévét nézni. A heverészés nagymestere, aki a mesebeli kályhák oldalában szunnyadó macskákhoz hasonlóan akár az egész napját is el tudja visszintesen tölteni, anélkül, hogy megmozdulna. Ilyenkor számára érdekes programokkal lehet a “fészkéből” kicsalogatni. Ráripakodni, bántani nem szabad, mert csak felesleges lelki sérülést okozunk neki. Óvodában, iskolában, új társaságban kezdetben félénknek mutatkozik, de attól, hogy kissé a háttérben van, valójában remekül érzi magát. Nem szabad szerepeltetni vagy szóvá tenni a visszahúzódását, mert ez csak méginkább zavarba hozza. Hagyni kell, hogy a saját tempójában ismerkedjen meg a kis játszópajtásaival és fedezze fel a környezetét. Okos, ügyes, kreatív gyerek, akiben sokkal több rejlik, mint amennyit megmutat magából.   

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: