Olyan történések veszi kezdetét az elkövetkezendő hetekben, melyre az elmúlt nyolc évben nem volt példa és 2026-ig kihat majd az életünkre. Az embereket arra ösztönzi majd, hogy megbecsüljék mindazt, amit eddig kaptak az élettől. Itt az idő, hogy egy új korszakot köszöntsünk július14-től. 

1. A földünk instabil lesz:

Már elkezdődött! A Kilauea vulkán kitörése sokak otthonát és megélhetését tönkretette, mely összefüggésben van az Uránusz mozgásával is. A Bika és az Uránusz együttállásában a Bika mindig a stabilitás jelem, ám most hosszú idő után elmozdulás várható, mely nagyban kihat a Föld életére. Földanya üzenetet küld, és hallgatnunk kell rá! Egész évben törekedj arra, hogy mindig élj a jelenben, ne foglalkozz a múlttal, sem a jövővel, csak is a MA éltessen! 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Személyes ébredés:

A legtöbb embernek nincsenek nyomai, messze vannakaz önreflexiótól és a megértéstől. Általánosságban elmondható, hogy a lakosság nagy része álomvilágban él, távol a valóságtól. A legfontosabb, hogy emlékezz: az akaraterőd hatalmas. Örömmel dolgozol azokért, akiket szeretsz és minden munkának hamar meglesz az eredménye. Tehát ez a fejezet új kezdet lehet néhány ember számára, persze csak ha képesek elfogadni az igazi jövőjüket. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2021. október 22-24.: a Vízöntő fogadalmat tesz, a Mérlegre egy fontos beszélgetés vár


3. Nehéz lesz elfogadni a változásokat:

A következő hónapokban és években kihívást jelenthetnek a biztonság és stabilitás benned való elképzelései. Ami egyszer biztos volt, nem lehet többé, és ez sok ember számára új helyzeteket szül. Itt az ideje, hogy elengedj bizonyos kapcsolatokat, lelki és fizikai terheket és egy új formát ölts. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: