4. Le a konfliktusokkal! 

A 2020-as évben mindannyian nagymértékű toleranciáról és empátiáról kell tanúbizonyságot tennünk, hiszen csak így tudjuk megőrizni a karmikus egyensúlyt és elkerülni a fölösleges konfliktusokat. Engedjük el a felesleges problémákat, ne terheljük ezzel se magunkat, se a környezetünket. A veszekedések nem tesznek jót kapcsolatainknak az elkövetkezendő időszakokban, így törekedjünk a nyugodt életvitelre. 

5. Búcsúzz el a magánytól! 

Jó hír az egyedülállóknak, hogy bármi is legyen az ideáljuk, annyi biztos, hogy most az élet könnyen hozhatja azt, akire vágynak és csak rajtuk múlik, mennyire lesznek képesek nyitottak és befogadóak lenni a boldogságra, s mennyire tudják félretenni esetleges korábbi csalódásaik fájó emlékeit.

Ez a rejtett képességed a csillagjegyed szerint, amiről talán nem is tudsz

6. Nyílj meg mások előtt! 

A 2020-as évben az önelfogadás és a belső erő fejlesztése lesz a legfőbb feladatod. A múltban mindig mindent magadban tartottál. Ám a következő hetek olyan helyzeteket hozhatnak, amikor muszáj lesz megnyílni mások előtt. 

7. A bennünk élő szeretet megváltozhat:

Azok a családmodellek, melyekkel felnőttünk, már nem működnek. Fontos, hogy képesek legyünk a nyitottságra és az elfogadásra anélkül, hogy másokat bántanánk. Azok a pajzsok, melyekhez ilyen lelkesen ragaszkodunk le fognak törni! Ne másokba keressük a hibát, inkább magunkba nézve próbáljuk felfedni mindazt, mely negatívan hat az életünkre.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: