A hétvégén különös, álomszerű világba kerülhetsz, amelyben éppúgy megváltoznak az élet általad ismert szabályai, mint egy álomban. Most nem lehetsz biztos, hogy a párod és a környezeted, hogyan reagálnak arra, amit mondasz vagy teszel. Jó, ha tudod, ebben az álomszerű világban jó és rossz események is történhetnek veled, látszólag logikátlanul. Ha szerencsés akarsz lenni a szerelemben, ne az eszedre hallgass, mert a logika nem működik a hétvégén.

Kos

Mindent elkövetsz, hogy az érzéseidre hallgatva hozz meg egy döntést, de az érzéseid most könnyen megcsalhatnak. Könnyen lehet, a saját érzéseid helyett ezúttal valaki más érzéseire kellene figyelned. Lehet, most a szerelmed érzései, vágyai és tervei lesznek a fontosabbak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-24)

Ma fokozottan érzékeny lehet, s, bár szokása szerint, valószínûleg ezt nem mutatja ki, mégis elõfordulhat, hogy akár többen is megbántják, amitõl meglehetõsen rosszul érezheti most magát. Ne is törõdjön velük, hisz nem is ismerik igazán önt, mert ha ismernék, akkor nem mondták volna azt, amit... Felejtse el az egészet, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Vajon boldogság vagy bánat vár rád a csillagjegyed alapján?

Vajon boldogság vagy bánat vár rád a csillagjegyed alapján?

Vajon boldogság vagy bánat vár rád a csillagjegyed alapján?

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Jó idők és rossz idők váltogatják egymást a szerelemben, de ez így természetes. A hétvégi feladatod, hogy megőrizd az optimizmusodat, és arra koncentrálj, ami működik a kapcsolatodban. Olyan sok minden van a szerelmi életedben, ami jó, ami nagyszerű, és amit szeretsz, most figyelj ezekre!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-24)

A zene nyugtatja az idegeket, növeli a kreativitást és mindemellett még teljesen ki is kapcsol! Ma mindenképpen tesztelje ezt, kedves Bika! Kapcsoljon be zenét, táncoljon és énekeljen hangosan egy kicsit (persze, csak a szomszédokra való tekintettel, egy rövid ideig), s meglátja, milyen jól is fog esni mindez! Esetleg az is szóba jöhet, hogy növelve repertoárját, néhány ajánlást kér ismerõseitõl, s meghallgatja, mit hallgatnak õk. Ki tudja, talán néhány újabb kedvencre is lel majd az újdonságok között...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

A legszívesebben elszaladnál a világból a szerelmed kezét fogva. De mi a helyzet, ha ő nem tartana veled? Mi a helyzet, ha a szerelmed bátortalanabb, mint amilyen te vagy? Érdemes most összeszedned minden bátorságodat és a szavaiddal biztatnod a szerelmedet, akinek sok-sok bátorításra van szüksége.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-24)

Próbálja meg újra és újra, kedves Ikrek. Ha pedig sehogy sem akar sikerülni, akkor próbálja még egyszer újra! Minden sikeres ember tudja, hogy a siker bizony nagyrészt a kitartáson és a szükséges áldozatok meghozatalán múlik, tehát korántsem adják ingyen. Ennek azonban örülni kell, hiszen a könnyû gyõzelmek sohasem tartósak, ráadásul az ember is kevésbé tud örülni nekik, hisz tudja, nem is voltak igazi kihívások. A Everestet sem azért próbálják meg megmászni annyian, mert nincs másik hegy azon kívül, hanem azért, mert az a legnagyobb kihívás, így annak a csúcsára érni a legnagyobb gyõzelem, amit csak hegymászó elérhet! Gondoljon most erre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Néha jól jönne egy szótár a párodhoz. Néha jól jönne, ha pontosan értenéd és tudnád, mit ért azok alatt a szavak alatt, amelyeket használ. Könnyen lehet, azért beszéltek el egymás mellett, mert mások voltak a gyermekkori élményeitek. Érdemes most tisztáznotok, milyen kapcsolati mintákat hoztok a gyerekkorotokból.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-24)

Általában bízik az ösztöneiben, kedves Rák, s nem szereti kikérni mások tanácsait, különösen, ha anyagiakról van szó, hisz igazán csak ön láthatja át alapvetõen, pontos pénzügyi állapotát. Ma azonban egy nehézség miatt, talán mégis érdemes lenne kikérnie egy bizalmasa, esetleg egy pénzügyi szakember véleményét is azzal kapcsolatban, hogyan is növelhetné még bevételeit, amellett, hogy meg ne inogna anyagi stabilitása. Ha tanácsolnak valamit, az alapos megfontolást követõen, részben, vagy egészben, alkalmazza a hallottakat.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: