Nyilas

Addig fog szeretni igazán, amíg csalódást nem okozol neki. Egy Nyilas soha nem tudja tolerálni az unalmas, eseménytelen életet, ha nincsenek kalandok, izgalmas történések, akkor rövid időn belül távozik a kapcsolatból.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Mindig tudja, hogy mi a legjobb számára, és soha nem marad egy olyan kapcsolatban, ahol épp csak mendegélnek a dolgok. Olyan partnerre van szüksége, akit szeret, és őt is teljes szívvel szeretik. Ha nincs meg ez a kiegyensúlyozott stabilitás, akkor más kapcsolatban fogja keresni a menedéket. Nagyon fontos, hogy érezze a szeretet, mert akkor bármit megtesz a kapcsolat megmentéséért.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Próbáljon meg lazítani és...

Vízöntő

Az egyedi tulajdonságokkal rendelkező partnereket szereti, éppen ezért, ha valaki beolvad a tömegbe, elveszíti izgalmasságát, és már nem kelti fel többé a Vízöntő érdeklődését. Add magad 100%-ban, nyugodtan mutasd ki, hogy milyen vagy igazából, és ne engedd, hogy ellaposodjon a kapcsolat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Nagyon gyengéd, érzelmes, és óriási a szeretetigénye. Ne próbáld megakadályozni az álmait, nagyon fontos neki, hogy párja mindenben támogassa. Ha úgy érzi, hogy ellene fordultál, vagy már nem szereted annyira, akkor ki fog lépni a kapcsolatból. Amíg támogatást, és szerelmet, és értékelést kap, addig ő lesz a legodaadóbb partner.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: