Menni vagy maradni? A párkapcsolatok, házasságok egy része aligha nevezhető annak, legfeljebb „egymás mellett élésnek”, vagy még inkább „túlélésnek”. Előfordul, hogy túl gyorsan mondtátok ki a boldogító igent, talán a gyermek érkezett előbb a vártnál, s talán későn ébredtek rá, a szerelem végérvényesen elmúlt.

Téged vajon mi tart a párkapcsolatban? A horoszkóp szerint ezek azok az árulkodó jelek, amikor érdemes lépni. Csillagjegyednél és társad csillagjegyénél elolvashatod a választ.

Napi horoszkóp január 7. kedd – Kosok, Rákok, Bikák, Halak, Szüzek, Nyilasok, Vízöntők ez...

Kos

Kos jegyűként nyugtalan vagy, azon veszed észre magad, hogy fürkészed a környezetedet, hátha valahol jobb lehetőség kínálkozik számodra. Alapvetően eleged van mindabból, ami körbevesz, s ez arra késztet, hogy kifelé kacsingass a párkapcsolatból. Persze még felméred a helyzetet, mielőtt drasztikus lépésre szánnád magad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A társad folyton féltékeny, bármit is csinálsz? Talán zokon veszi a munkahelyi sikereidet, s ahelyett, hogy veled együtt ünnepelne, sértődötten elvonul. A társadnak támogatnia kellene téged, legyen szó bármiről. Azzal nincs baj, ha időnként féltékeny rád, vagy épp közömbösen viselkedik, ám Bika jegyűként nem fogadod el, ha azért büntet, mert valamit jól csináltál.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ikrek jegyűként szüntelenül viaskodsz. Lassan eléred azt a pontot, amikor minden idegesít, állandóan dühös vagy, veszekszel. Ez pedig egyúttal azt is jelenti, már egyáltalán nem érdekel, miként érez a párod, eszed ágában sincs helyreállítani a kapcsolatot, a békét. Ez az örökös szurkálódás végérvényesen kikezdi a párkapcsolatodat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A párod szerint túlságosan érzékeny vagy. Tény és való, Rák jegyűként valóban jóval érzelmesebb vagy másoknál, ám ha a párod nem tolerálja ezt a tulajdonságodat, sajnos később sem fogja értékelni. Ha nem szán rád elég időd, nem hallgat meg, nem tudsz vele őszintén beszélgetni, te is pontosan tudod, hogy csak fölöslegesen pazarlod rá az időt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagokban a válasz: ilyen típusú férfi illik hozzánk a csillagjegyünk szerint - A te párodra igaz?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: