Oroszlán – szenvedély, romantika, fényűzés

Ha igazi romantikára és mindent elsöprő szenvedélyre vágysz, érdemes lehet az Oroszlánok között keresgélned, hiszen – ha fogékony vagy rá – azonnal képes levenni a lábadról. Nagyvonalúsága miatt sokan szeretik e csillagjegy társaságát, méltóságteljes megjelenése és igényessége miatt sokan irigyelhetik majd tőled. Számára kiemelten fontos, hogy partnere dekoratív, intelligens legyen – cserébe viszont feledhetetlen élményben lesz részed az élet minden területén vele!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek – beszélgetés, intelligencia, nyugalom

Egy Ikrek szülöttel – ha megtaláljátok a közös hangot – nyugodt, kiegyensúlyozott életre számíthatsz, hiszen amellett, hogy gyakran kényeztet, nagy igénye van a folyamatos kommunikációra és a közösen eltöltött időre, még akkor is, ha nem csináltok közben semmilyen aktív dolgot. Partnerétől elvárja, hogy jó beszélgetőtárs legyen, szeret mélyen és hosszasan eszmecserélni, azt sem bánja, ha emiatt pár éjszakát egyáltalán nem alszotok – kinek kell ennél romantikusabb dolog?

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Szűz nem látja, milyen ember valójában a párja, és ezt később még nagyon megbánhatja

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: