Lenyűgöző, hogy tőlünk ennyire távol lévő égitestek milyen hatalmas mértékben képesek befolyásolni a mindennapi életünket. Példának okáért márciusban a Merkúr hanyatlását fogjuk megtapasztalni, azonban ez nem fog mindenkire egyenlő mértékben hatni.

Az asztrológiai előrejelzések szerint 6 csillagjegyet fog a legnagyobb mértékben érinteni a március 5. és 28. között végbemenő Merkúr hanyatlás. Lássuk, kikről van szó.

Szombati Horoszkóp 2021-01-23

Ikrek

Jó, ha fejben tartod, hogy a Merkúr az uralkodó bolygód. Számodra a hatás kommunikációs szinten fog megérződni. Te alapvetően a kommunikációban brillírozni szoktál, azonban ez az égi jelenség gátolni fog ebben. Azt érezheted, hogy bizonyos dolgok mintha kihullanának a fejedből, miközben beszélsz vagy egyszerűen elakad a szavad. Próbálj meg minél tisztábban és egyszerűbben kommunikálni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Habár a Rákokat csendes megfigyelőknek szokták titulálni, a Merkúr hanyatlásának hatására nem fognak sokáig csendben maradni. Lehet, hogy ebben az időszakban a megszokottnál sokkal lobbanékonyabb és érzelmesebb leszel. Az is előfordulhat, hogy könnyen felhúzod majd magad apró-cseprő ügyeken, pedig nem jellemző rád. Mindig hagyj magadnak időt átgondolásra, mielőtt szavakban is megnyilvánulnál.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Alapvetően egy elbűvölő, lelkes és energiabomba típusú személy vagy, de ez a márciusi Merkúr hanyatlás időtartama alatt megváltozhat. Az energiaszinted lecsökken és olyan lustának és érdektelennek fogod érezni magad, mint eddig talán soha. Légy türelmes magadhoz és várd ki ennek az időszaknak a végét bizakodva.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: