Kos

03.21 - 04.19

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt örömödben a fülig érhet a szád. Érdemes most Szent Ritához, a lehetetlen dolgok védőszentjéhez imádkozni, aki valóra válthatja még a legmerészebb álmodat is. A rokonaiddal szemben viszont türelmesebbnek kellene lenned, és ügyelni arra, hogy ne kényszerítsd rájuk az akaratodat. A baráti kapcsolataid között lesz olyan, akinek búcsút inthetsz.

Bika

04.20 - 05.20

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítasz, amely kihúzhat a slamasztikából. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene előadni a terveidet, amelyeket könnyebben megvalósíthatsz. A szerelmi kapcsolatokban kedvesed dolgai pompásan alakulhatnak, amely jó hatással lehet kettőtök viszonyára. Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, légy óvatosabb.

Ikrek

05.21 - 06.21

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Megeshet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy te kerülsz olyan helyzetbe, amelyben nehéz becsületesnek, tisztességesnek maradni. Most a szavak embere lehetsz. Nem árt, ha tudod, hogy dicsérettel, tömjénezéssel olyan eredményt érhetsz el, amely miatt az elégedettség járhatja át minden porcikádat. A házasságokban, régi együttélésekben elfogadási probléma alakulhat ki.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-18 - Amennyiben szingli, ma valaki igencsak nagy érdeklõdést mutathat ön iránt...

Rák

06.22 - 07.22

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Olyan eseményekben gazdag ez a hónap, amelyeket talán nehezebben tudsz elfogadni és meglepődhetsz miattuk. Előfordulhat, hogy valaki bajba juthat. Ha tudsz, akkor ellenszolgáltatás nélkül légy másnak a segítségére. A párkapcsolatokban olyasmi történhet, ami miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. A munkahelyeden azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mást nem nagyon tehetsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: