Még nem késő elolvasni!

Lássuk, hogy kinek mit jósolnak a csillagok.

Vasárnapi Horoszkóp - A magánélet és a munka terén is sikeres lesz...

Vasárnapi Horoszkóp - A magánélet és a munka terén is sikeres lesz...

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Kos

A flört egész intenzív lesz közted és egy barátod között. Készen állsz arra, hogy egy újabb szintre lépjetek? Mielőtt átlépnél egy határvonalat, gondolj bele, hogy ez milyen hatással lesz a társasági életedre. Ha nem érzed magad biztosnak vele kapcsolatban, akkor lehet, hogy nem ez a te utad. Döntsd el, hogy ez szerelem vagy csak egy fellángolás és puszta szórakozás.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Ami a munkát illeti, a mai napon egy komolyabb fordulat állhat be, különösen, ha saját vállalkozásról van szó, de alkalmazottként is számíthat bizonyos pozícionális elmozdulásra. Ez egyrészrõl lehet pozitív, ugyanakkor többlet energiák befektetését is igényelheti, ami viszont igencsak fárasztó, megterhelõ lehet. Az este sem lesz azonban sok ideje kicsit visszavonulni és kipihenni magát, ugyanis könnyen képbe kerülhet egy váratlan randevú, ami szintén örvendetes, de ugyanakkor végsõ energiáit feszegetheti. Ha valamikor, hát ma igazán áldani fogja a pillanatot, amikor végre bedõlhet az ágyába...

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Bár a pihenésre szeretted volna fektetni a hangsúlyt, az elkövetkezendő időben olyan beszélgetésekben is részt vehetsz, amely a rendelkezésedre álló lehetőségeket fogja érinteni. Ugyanakkor sok fals információba fogsz belefutni, így fontos lesz, hogy erős figyelemmel kísérd a beszélő mondandóját.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Ma sürgetõ teendõk akadhatnak otthona karbantartását illetõen, kedves Bika, s esetleges javítási munkák is aktuálissá válhatnak. Akármennyire is úgy érzi azonban, hogy, maga is konyítva egy kicsit a dolgokhoz, kézbe venné az ügyet, ezt ma semmiképpen se tegye, mert annak most szinte biztosan nagyobb katasztrófa lenne a vége. Még, ha drágább is, inkább bízza egy szerelõre a dolgot, azzal ugyanis hosszútávon, biztosan nem fizet majd rá, ha ügyel, hogy minden papírok ellenében, garanciálisan menjen.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

A flörtölés és ismerkedés nem bűn, csupán kapcsolatépítés és szolid interakció létesítése. Attól függetlenül, hogy valaki irányába elkötelezted magad és szíveddel, lelkeddel mellette állsz, még nem kell, hogy önostorozásba kezdj, mert valakivel jól érezted magad egy beszélgetés közben. Nem hűtlenségre sarkallnak a csillagok, csupán azt tartsd észben, hogy emberekkel kontaktálni egy párkapcsolatban élő embernek is szabad.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Kedves Ikrek, ha olyan munkája van, ami beszéddel, vagy írással jár, ma biztos meggyûlhet velük a baja. Nehezen találja szavait, s kreativitását, ezért sok idõt vehet igénybe feladatainak elvégzése. Most valahogy máshol járnak gondolatai, s nehezen tér vissza a való világba. Sose bánja, valószínûleg így is elégedett lesz a leadott teljesítményével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Egy kicsit felfordul a lelki állapotod és nem fogsz olyan egyszerűen megélni dolgokat, amelyeket alapvetően jól viselsz. Ez elég egyértelművé válik a környezeted számára és meg fogja osztani a társaságot. Nem mindenki lesz veled türelmes az érzelmi viharod tekintetében, de vannak, akik támogatnak majd. Próbálj meg az esetek legnagyobb részében higgadt maradni, hogy ne találjanak fogást rajtad.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Az ön számára fontos családi értékek ma nagyon megváltozhatnak. Lehet, hogy közeli barátaiban fedezi fel igazi családját, vagy arra a megállapításra jut, hogy egy rendhagyó családi modell jobban is tudna mûködni, mint egy hagyományos. Mi van, ha jobban preferál egy egymást segítõ közösségként mûködõ családot, mint egy szétrobbant környezetet? Ne hagyja, hogy rokonai iránti aggodalmai visszatartsák önt döntéseiben.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Miért nem találod az igazit? Csillagjegyed elárulja...

Miért nem találod az igazit? Csillagjegyed elárulja...

Egy kapcsolat kezdetén mindenki hajlamos lehet újdonsült párjában csak a pozitív tulajdonságait látni, ahogyan önmagából is a lehető legtöbb jót mutatja, pedig valójában senki sem tökéletes. Aztán amikor elillan a rózsaszínű köd, sokakat érhet kellemetlen

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: