Nyilas

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Nyilas, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az, hogy időnként az emberen úrrá lesz a félelem és a szorongás, egy teljesen normális dolog. Túl sok terhet vett mostanság a vállaira és ha most nem is csökkentheti a munkatempót, akkor is legalább szánjon egy kevés időt a lazításra, vegyen egy mély lélegzetet is eressze ki a fáradt gőzt.
Ne figyeljen oda azokra a pletykákra, amiket esetleg a partnerétől hall. Sokkal jobban jár ha nem keveredik felesleges bonyodalmakba és ha inkább megbeszéli a problémákat.
Ezt a napot használja az elmélkedésére. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi majd magát miután rendbe szedte a gondolatait.
Vigyázzon a bőrére, gondoskodjon a megfelelő hidratálásról és használjon bőrradírt.

Hétvégi horoszkóp - 2020. Október 02-04: Hajlamos vagy a szokottnál is nyersebben fogalmazni...

 

Bak

 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Egy ideje már próbál összehozni egy találkozót barátaival, de úgy látszik sikertelenül. Mindig van valaki, aki nem ér rá. Most azonban úgy tûnik, kedves Bak, hogy sikerül megszervezni egy összejövetelt, amit már nagyon várt. Bizony jó is néha lazítani egy kicsit a barátokkal, kedves Bak.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kerülje az olyan tevékenységeket, amik nem okoznak örömet önnek, és na hagyja, hogy mások önre erőltessék az akaratukat. Természetesen azért viselkedjen udvariasan, és nem bántson meg senkit a környezetében. Az lenne a legjobb, ha valamilyen békés, kellemes elfoglaltsággal töltené el a szabadidejét.
Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen.
Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét.
Még ha egyedül is szereti a kedvenc sportját űzni, akkor is tegyen kivételt és vigye el magával az egyik barátját is.

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-18

Vízöntő

 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma szüksége lehet rá, hogy megõrizze higgadtságát, kedves Vízöntõ. Otthoni fáradozásai lehet, hogy egy kellemetlenségnek köszönhetõen hiábavalóvá vállnak, és emiatt igen sokat bosszankodhat. Megpróbálhat segítséget kérni egy illetékes személytõl az ügyben, de sajnos lehet, hogy most nem tud senki sem segíteni és el kell viselnie ezt a kellemetlen, átmeneti állapotot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy a környezetében lévők túlzottan befolyásolják önt a döntéseiben. "Másnak" lenni, időnként egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így sokkal jobban magára tudja vonni szükség esetén a környezetében lévők figyelmét és könnyebben meg tudja törni a jeget is új kapcsolatok kialakításánál.
Mivel most erős pozitív energiát sugároz, ezért ez a nap ideális a randizásra. Éljen aktívabb társadalmi életet, így új barátokra tehet szert és akár még a lelki társával is összehozhatja a sors.
Mielőtt kimondana valamit, mindig gondolja át alaposan, így nem kerülhet bajba.
Az egészség sokkal fontosabb a sportolásnál. Ezért ne erőltesse túl magát, ha egy-két napot kihagy az edzésben, attól még nem fog visszaesni a teljesítménye.

 

Halak

 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Sokszor elõfordul az ember életében, hogy megvan a terv, megvan a pénz, megvan a lehetõség, de valahogy mégis félünk megtenni az elsõ lépést valami felé, amit szeretnénk. Ma ön is ilyen helyzetbe keveredhet, kedves Halak. Egy belsõ félelme, mely valószínûleg alaptalan, megnehezíti abban, hogy álmait megvalósítsa. Mérlegelje higgadtan, analitikus szemmel, hogy tényleg érdemes ennyire félnie az adott dologtól, és ha igen milyen más módjai vannak tervei megvalósításának.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen, aminek köszönhetően ön optimizmust sugároz magából, ami kellemes változás az elmúlt periódushoz képest. Szinte új embernek érzi magát, amit a környezete is biztosan észrevesz majd. Remek időszak ez arra is, hogy felbukkanjon az életében egy új, izgalmas személy is.
Ha teljesen biztos benne, hogy önnek van igaza, akkor érdemes megbeszélnie a dolgot a főnökével is.
Töltsön egy kis időt a természetben, hiszen ez sokkal jobb elfoglaltság, mintha a TV előtt ülne vagy számítógépezéssel töltené el az értékes szabadidejét.
Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: