Mérleg

Hétfő
2020-03-02

Az esetek nagy részében mindig tudja, hogyan oldjon meg bármilyen bonyolult élethelyzetet, azonban most valami miatt csődöt mond a problémamegoldó képessége. A csillagok állása nem kedvező az ön számára, ezért próbálja most az energiát olyasvalamire fordítani, amiben biztos, hogy nem követhet el hibát.
A megszokott feladatai már nem okoznak örömet önnek, és nem is igazán kötik le a figyelmét, ezért próbáljon meg egy kis kreativitást vinni a munkahelyi tevékenységeibe. Még az is lehet, hogy a főnök felfigyel majd önre.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Hétfő
2020-03-02

Ha úgy érzi, hogy nem működnek ön körül megfelelően a dolgok, akkor ne féljen megtenni a szükséges lépéseket még akkor sem, ha ezáltal némi kockázat vállalására is kényszerül. Később tudatosulni fog önben, hogy jó döntést hozott.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: