Vízöntő

Hétfő
2020-02-24

Nem fog túl sok időt otthon tölteni, mert az a lehetőség, hogy a négy fal között üljön, egyáltalán nem vonzza önt. Menjen el a párjával, vagy az egyik barátjával a városba meginni egy italt, vagy kiránduljon egy jót a természetbe. Ha közösségben lesz, akkor könnyen el tudja majd terelni a figyelmét a hétköznapok gondjairól.
Mivel most erős pozitív energiát sugároz, ezért ez a nap ideális a randizásra. Éljen aktívabb társadalmi életet, így új barátokra tehet szert és akár még a lelki társával is összehozhatja a sors.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Hétfő
2020-02-24

Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami rendkívül pozitív hatás fejt ki önre. Olyan többlet energiával fog rendelkezni, aminek révén magára vonhatja a környezetében élők figyelmét. Nagyon könnyen fog tudni új kapcsolatokat kialakítani a másik nem képviselőivel.
Csak túl későn fog tudatosodni önben, hogy más döntést kellett volna hoznia. Sajnos már nem tudja helyrehozni a hibáját, de annyit azért megtehet, hogy tanul belőle, így a jövőben nem fogja újra elkövetni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Horoszkópodból kiderül, hogyan reagálsz a stresszre – bírod vagy inkább kerülnöd kellene?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: