Vízöntő

Hétfő
2020-03-16

Nem fog túl sok időt otthon tölteni, mert az a lehetőség, hogy a négy fal között üljön, egyáltalán nem vonzza önt. Menjen el a párjával, vagy az egyik barátjával a városba meginni egy italt, vagy kiránduljon egy jót a természetbe. Ha közösségben lesz, akkor könnyen el tudja majd terelni a figyelmét a hétköznapok gondjairól.
A szerelemi élete eléggé változó lesz. Egyszer fent, egyszer lent és gyakran megesik önnel, hogy elmélyed a saját gondolataiban. Nincs azzal semmi baj, ha időnként álmodozik, de ne hagyja figyelmen kívül a fontos tényeket.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma szüksége lehet rá, hogy megõrizze higgadtságát, kedves Vízöntõ. Otthoni fáradozásai lehet, hogy egy kellemetlenségnek köszönhetõen hiábavalóvá vállnak, és emiatt igen sokat bosszankodhat. Megpróbálhat segítséget kérni egy illetékes személytõl az ügyben, de sajnos lehet, hogy most nem tud senki sem segíteni és el kell viselnie ezt a kellemetlen, átmeneti állapotot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Hétfő
2020-03-16

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a naplóírás csak gyereknek, tininek való, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha rendszeresen feljegyzi a napjainak történéseit és az ötleteit egy naplóba, akkor a személyisége komolyabb fejlődésen mehet keresztül, mintsem azt gondolná, ráadásul sokkal jobb rálátása lehet az élete egészére.
Nem csoda, hogy képtelen most odafigyelni az körül zajló eseményekre, hiszen szerelmes. Ennek ellenére jobban jár, ha nyitott szemmel járja a világot, mielőtt még mások a háta mögött gúnyt kezdenek el űzni önből.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Sokszor elõfordul az ember életében, hogy megvan a terv, megvan a pénz, megvan a lehetõség, de valahogy mégis félünk megtenni az elsõ lépést valami felé, amit szeretnénk. Ma ön is ilyen helyzetbe keveredhet, kedves Halak. Egy belsõ félelme, mely valószínûleg alaptalan, megnehezíti abban, hogy álmait megvalósítsa. Mérlegelje higgadtan, analitikus szemmel, hogy tényleg érdemes ennyire félnie az adott dologtól, és ha igen milyen más módjai vannak tervei megvalósításának.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 23. csütörtök – Építs kis alaposan átgondolt partneri kapcsolatokat olyanokkal, akik...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: