Talán te is régóta cipelsz sérüléseket, fájdalmas sebeket magadban. Az angyalok szerint a múlt és a keserűség akadályoz a jelen és a jövőbeni céljaid megvalósításában. Most talán végleg megszabadulhatsz a múltban ért bánattól, megbocsáthatsz, így új és sokkal boldogabb életet kezdhetsz. A horoszkópból az is kiderül, melyik angyal segítségét kérheted ehhez.

Kos

Azrael arkangyal segít begyógyítani a múlt sebeit. Mindegy, ki bántott a múltban, a fájdalmat átadhatod Azrael arkangyalnak, és megkérheted őt, hogy ezt az érzést cserélje gyógyító angyali szeretetre. Ha a múltad sérelmeit meggyógyítja Azrael arkangyal, megváltozhat a jelened és a jövőd is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-19 - Meglehet, hogy ma elhangzik valami, ami sokat rombolhat önértékelésén....

Bika

Nem vagy benne biztos, kinek mit mondhatsz el, és nem vagy benne biztos, kik azok, akik őszintén drukkolnak neked. Raziel arkangyal segít felismerni, kik a valódi támogatóid, és abban is segít, hogy most mindenkinek annyit mondj, amennyit tudnia kell.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Régóta nyomaszt egy probléma, és arra vágysz, hogy fellélegezhess végre. Rafael arkangyal lesz az a héten, aki segít meggyógyítani ezt a problémát – akkor is, ha nem betegségről van szó. Rafael arkangyal minden helyzetbe gyógyulást, javulást, pozitív változásokat hoz, ha kéred tőle.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Szeretnél lezárni egy korszakot, szeretnél kilépni egy helyzetből, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Jeremiel arkangyal, az összegzések szakértője segít neked, hogy felismerd, melyek azok a helyzetek, amelyeket valóban érdemes lezárnod, és melyek azok, amelyeknek érdemes új esélyt adni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: