Nyilas

Ismét Haniel arkangyallal lesz érdemes együtt dolgoznod. Ő ezúttal azt mutatja meg, milyen gyógyteákkal, milyen táplálékokkal, milyen esszenciákkal gyógyíthatod a testedet. Mindegy, hogy gyógyulásra, fogyásra vagy szépülésre vágysz, Haniel arkangyal megmutatja, milyen hatóanyagok segítenek neked.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Szinte felesleges próbálkozásnak tûnhet, hogy kiismerje magát a környezetén, annyira gyorsan változhatnak ön körül a dolgok, így ne is pazarolja ilyesmire az idejét, kedves Nyilas! Fantáziáljon arról, amirõl szeretne, tegye a dolgát, míg le nem telik az idõ, aztán, immáron szabaddá válva, foglalkozzon azzal, akivel/amivel igazán szeretne...

Bak

A gyerekeiddel való viszonyod gyógyításában Gábriel arkangyal lesz a segítségedre. Vele érdemes megbeszélned azt is, ha gyermekáldásra vágysz, és ő segít abban is, hogy jobb legyen a kommunikációd az unokáiddal. Bármilyen gyermekekkel kapcsolatos ügyed van a héten, hívd Gábriel arkangyalt.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma nagy eséllyel, kifoghat önön átmenetileg a modern technika, ám, ha türelemmel próbál rájönni a hiba okára, hamar meglelheti azt, s vissza is térhet minden a régi kerékvágásba. Délután egy kis káosz kerekedhet mégis ön körül, az estéje azonban, egy szeretett valakinek köszönhetõen, igen különlegesre sikeredhet!

Vasárnapi Horoszkóp - Ne legyen a képzeletének rabja....

Vízöntő

Uriel arkangyal erős sugallatokkal és látványos ötletekkel vezet téged a héten. Úgy érezheted magadat most, mint egy felfedező, aki a világ új összefüggéseit fedezi fel, és az élet rejtett titkait ismerheti meg. Uriel arkangyal segít felismerned mindazt, amire most szükséged van, és segít megértened, mit kell másként tenned.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

Halak

Ideje rendezned a viszonyaidat és a környezetedet. Talán túl sok lom halmozódott fel körülötted és a gondolataidban. Ideje megszabadulnod a romoktól, a szeméttől és a negatív gondolatoktól is. Ebben a folyamatban Zsofiel arkangyal lesz a segítőd, aki gondoskodik arról, hogy a rád váró időszak gyümölcsöző és áldott legyen.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma késésekkel lehet számolnia, kedves Halak, azonban, ennek ellenére, igencsak izgalmasnak és hasznosnak bizonyul majd mégis a nap. Különösen az estéje sûrûsödhet be, de minden bizonnyal megéri majd a fáradságot, ha megtudja, milyen meglepetést is szánnak mára az ön számára a csillagok...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: