Nyilas

Ismét Haniel arkangyallal lesz érdemes együtt dolgoznod. Ő ezúttal azt mutatja meg, milyen gyógyteákkal, milyen táplálékokkal, milyen esszenciákkal gyógyíthatod a testedet. Mindegy, hogy gyógyulásra, fogyásra vagy szépülésre vágysz, Haniel arkangyal megmutatja, milyen hatóanyagok segítenek neked.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A gyerekeiddel való viszonyod gyógyításában Gábriel arkangyal lesz a segítségedre. Vele érdemes megbeszélned azt is, ha gyermekáldásra vágysz, és ő segít abban is, hogy jobb legyen a kommunikációd az unokáiddal. Bármilyen gyermekekkel kapcsolatos ügyed van a héten, hívd Gábriel arkangyalt.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 csillagjegy, ami arra született, hogy megváltoztassa a világot

Vízöntő

Uriel arkangyal erős sugallatokkal és látványos ötletekkel vezet téged a héten. Úgy érezheted magadat most, mint egy felfedező, aki a világ új összefüggéseit fedezi fel, és az élet rejtett titkait ismerheti meg. Uriel arkangyal segít felismerned mindazt, amire most szükséged van, és segít megértened, mit kell másként tenned.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ideje rendezned a viszonyaidat és a környezetedet. Talán túl sok lom halmozódott fel körülötted és a gondolataidban. Ideje megszabadulnod a romoktól, a szeméttől és a negatív gondolatoktól is. Ebben a folyamatban Zsofiel arkangyal lesz a segítőd, aki gondoskodik arról, hogy a rád váró időszak gyümölcsöző és áldott legyen.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Igyekezzen alaposan megtervezni napját, kedves Halak, mert, ha ma jó alapokat rak le, rendkívül sikeres lehet! Mindezen kívül a másik fontos dolog, hogy legyen elég türelme az ön körül sertepertélõ emberekhez, akik ma sokat segíthetnek a haladásban. Ha mindkettõ kritérium teljesül, biztosan gyõzni fog!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: