Oroszlán

Megtörténhet, hogy a munkában, a megélhetésben alakulhat ki őrjítőnek nevezhető helyzet. De az is megeshet, hogy valaki keresztülhúzza a számításodat, és olyan változás következhet be, amelyet egyáltalán nem, vagy csak nehezen tudsz kezelni. A kollégák között azonban van olyan, akire számíthatsz, és ez megnyugvással tölthet el. A régi párkapcsolatok egén viharfelhők gyülekezhetnek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Meglehet, hogy a tervei közt szerepel, hogy részt vesz egy társadalmi eseményen, melyet már alig vár. Az élvezet és a szórakozás közé furakodhat azonban még a papírmunka és néhány elintézni való, melyekre most percrõl-percre nehezebb lehet odafigyelnie, mivel gondolatai már az esti kiruccanás körül járnak. Tegye félre maximalizmusát! Ameddig eljut, addig eljut, aztán irány a buli! Megérdemli a kikapcsolódást!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. De az is lehet, hogy kollégával nem tudsz közös nevezőre jutni, és emiatt jöhet nehezebben álom a szemedre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a pénz most központi témátok lehet. Megeshet, hogy a társad ebben az ügyben nem mond igazat, és emiatt a kapcsolatotokban válságos helyzet jöhet létre.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma egy kissé szórakozott és szétszórt lehet, mellesleg kissé rendezetlenül, egyszerre akarhat végezni mindennel, mi meglehetõsen lelassíthatja, s káoszba taszíthatja ténykedését. Álljon meg egy pillanatra és vegyen egy mély lélegzetet, kedves Szûz! Elõször analizálás, aztán rend a fejben és egymás után, nem párhuzamban, hisz nem tud százfelé szakadni, délutánra már végezhet mindennel. Este pedig kötelezõ a kiruccanás, vagyis az aktív pihenés! Nem lehet elég késõ ahhoz, hogy az ember jól érezze magát egy kicsit...

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Így fog megcsalni a párod a csillagjegye szerint!

Így fog megcsalni a párod a csillagjegye szerint!

A csillagjegyek más és más trükköt vetnek be, ha hűtlenkedésen járnak a gondolataik. Akadnak közöttük, akiket képtelenség leleplezni, mások ugyanakkor rémesen gyenge mesékkel próbálják magukat védeni. Vajon hogyan csalják meg párjukat a csillagjegyek? A h

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Ha pénzről van szó, akkor ezen a héten te leszel az állatövben a legszerencsésebb. Ez az oka annak, hogy többen úgy gondolhatják, neked csak megszületni volt nehéz. A szerelemben, a párkapcsolatban azonban a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretnéd, emiatt akár könny csilloghat a szemed sarkában. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Jó híreket kaphat pénzügyeivel kapcsolatban, s ez beindíthatja fantáziáját, mire is költené legszívesebben a rendelkezésére bocsátott forrásokat. Talán egy új elektronikai cikk, egy bútor, vagy átdekorálás is szóba jöhet. Szárnyaljon nyugodtan, csak, mielõtt megvásárolna valamit, mindenképpen realizáljon, nehogy aztán hamarosan azt vegye észre, hogy otthona telis-tele van felesleges holmikkal.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, illetve rokon miatt is olyan helyzet jöhet létre, amelyet nem vagy csak nagyon nehezen tudsz kezelni. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadhoz nem lesz nehéz alkalmazkodni, mert te is azt szeretnéd, amit ő. Találkozásból fergeteges szerelem lehet. Ha szülő vagy, csemetéd miatt örömödben fülig érhet a szád.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma meglehetõsen frissen ébredhet, és hamar feltöltõdhet szellemi energiákkal, melyek következtében, esze élesen vág, szíve pedig hevesen dobog. Ezt a csupa pozitív életenergiát mások is tudat alatt érezhetik ma önön és nem is ódzkodnak majd tanácsot kérni öntõl, családtagja éppúgy, mint barátai. Mondja el mindenkinek õszintén a véleményét, hisz ez pont az ön asztala, legyen szó szakmáról, vagy szívügyekrõl. Élvezze a reflektorfényt, kedves Skorpió, hisz ott érzi csak igazán elemében magát, amivel a világon nincs is semmi baj!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: