A Mérlegek egyik pillanatról a másikra csöppenhetnek kellemetlen szituációba, a Bakok meggondolatlansága miatt veszélybe kerülhet a párkapcsolatuk, a Vízöntők pedig a szokásosnál sokkal agresszívebben viselkedhetnek az elkövetkező napokban...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma legyen a kapcsolatápolásé a fõszerep, kedves Vízöntõ, ugyanis a mai nap különösen kedvez az ilyesminek. Ha van rendezetlen ügye valakivel, beszélje meg vele szemtõl szembe a dolgokat, s meglátja, este sokkal, de sokkal nyugodtabban fekhet majd le, mint ahogy reggel felkelt.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Kos:

Az a legfontosabb, hogy világosan fejezd ki magad, mert fennállhat a tévedésnek, az egymás melletti elbeszélésnek a lehetősége, amelynek a következményei elsősorban a te életedre lesznek hatással. Barátnak nagy szüksége lehet most a segítségedre, még az is előfordulhat, hogy te fogod benne tartani a lelket. A szerelmi viszonyok jövője attól függ, hogy te mit szeretnél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma egy igen kellemes meglepetésben lehet része, mely abból adódhat, hogy egy régi barátja, vagy szerette látogatást tesz önnél, melynek során a parázs eszmecsere mellett, érzelmek is szóba kerülhetnek. Ha ez megtörténik, jól fog esni ez a kis lelki fröccs önnek is, hiszen gyakran nem adatik meg az embernek, hogy egy kicsit befelé koncentráljon eme rohanó világban, így még értékesebbek az ilyen pillanatok, találkozások.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Csütörtöki Horoszkóp - Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől...

Csütörtöki Horoszkóp - Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől...

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika:

A munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, hogy te csak kapkodhatod a fejed. Ne ess kétségbe, nem eszik olyan forrón a kását! A dolgok még változhatnak, és a te helyzetedre ezek a változások pozitívan hathatnak. Ha pénzről van szó, akkor óvatosabbnak kellene lenned, így elkerülheted a veszteséget. De az is lehet, hogy olyan dolog jut a füledbe, amely mélyen felháborít.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Életében ma elõtérbe kerülhet a mozgás, melyet mindegy, hogy valósít meg, csak csinálja és élvezze, mert kulcsfontosságú az egészségmegõrzésben! Pénzügyeivel kapcsolatos aggodalmaira a legjobb orvosság, ha már a gondok észlelésekor rögtön a megoldásukra koncentrál. Tegye azt, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek:

Ha külföldre utazol, fel kell készülnöd kisebb-nagyobb kellemetlenségekre. Az is lehet, hogy idegen személlyel kerülsz konfliktusba. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre, mert most olyan helyről is jöhet a pénz, ahonnan nem is számítottál. Ízlésbeli problémák is kialakulhatnak, ami miatt nem érdemes vitába bonyolódni. Felettesednek most inkább ne add elő az ötleteidet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma egy baráti összejövetelre kerülhet sor, amelynek alkalmával nagyon is jól fog szórakozni, ráadásul most a kellemes perceket még jobban feldobhatja egy kínálkozó, üzleti, vagy más egyéb szakmai lehetõség is, ami ráadásul most egy igen váratlan irányból érkezhet, így igazán izgalmas napnak nézhet elébe, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák:

Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert megeshet, hogy egy betegség kivon a forgalomból. Most minden esély megvan arra, hogy belebonyolódj egy olyan kapcsolatba, amelynek nincs jövője. Ha nem vársz tőle semmit, akkor élvezheted a kialakult helyzetet. Ha benne vagy egy titkos viszonyba, és nem akarod napvilágra hozni, akkor minden a kedved szerint alakulhat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Egy közeli barátja, esetleg szeretõje, vagy kedvese, egy igen nagy titkot oszthat meg önnel, ami igencsak felvillanyozhatja. Bármennyire is tûnjön izgalmasnak, ami most a tudomására jutott, a kísértés nagysága ellenére is, õrizze meg a titkot, különben nagy botrány kerekedhet abból, ha most bárkinek is elárul valamit, így ezt semmiképpen se tegye, kedves Rák, maradjon ez önök között.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: