Az őszinte véleménynyilvánítás ezen a héten különösképpen célravezető lesz abban, hogy elérhessük céljainkat és hatékonyabbá tegyük a feladatmegoldást. Fontos, hogy higgadtak maradjunk, miközben a környezetünkkel interakcióban vagyunk. A Rák és a Halak változást tapasztalhat meg a szerelmi élet terén.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat ezen a héten.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

A mai nap ideális körülményeket biztosíthat arra, hogy nagymértékben ápolja, mélyítse emberi kapcsolatait, kedves Halak, legyen szó családi kötelékrõl, szerelemrõl, vagy barátságról. Aranyat érhet most egy kiadós beszélgetés éppúgy, mint egy közösen eltöltött program, vagy éppen egy romantikus este. Bármelyik esetében szinte idilli állapotokra lehet most számítani. Örüljenek, hogy vannak egymásnak, mulassanak jól és élvezzék az életet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Kos

Hozd nyilvánosságra a szándékaidat és vidd végig a terveidet. Ha a teljesítményed is olyan jó, mint az előadásmódod, akkor másoknak nehéz dolguk lesz téged kritizálni. A hét közepén jobban jársz, hogy megtartod magadnak a terveidet. HA valaki megneszeli, hogy mire készülsz, talán egy olyan helyzetben találod magad, ahol egy ellenfél a saját játékodban verhet meg a te ötleteidet felhasználva. Lágy óvatos, ne kerülj sebezhető pozícióba.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

Egy váratlan invitálást kaphat egy barátjától, ami kiváló lesz arra, hogy kiruccanjon egy kicsit és eközben meglátogassa meghívóját. A beszélgetésük kiváló alkalmat szolgáltat arra, hogy meggyõzze ismerõsét arról, hogy milyen érdekes és intelligens személyiség is ön, kedves Kos. Azonban a beszélgetés témáját tekintve, lehet, hogy mély nyomot hagy önben, s elõhozza, megerõsíti nagylelkû, humánus személyiségét. A nap végén kellemes fáradtság és nyugodtság fogja álomba ringatni.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hétfői Horoszkóp - A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen...

Hétfői Horoszkóp - A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen...

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Büszkén végezd a dolgodat, ugyanakkor légy visszafogott és könyörületes, amikor másokkal foglalkozol. Ne engedd, hogy a haragod föléd kerekedjen, ha valaki nem úgy cselekszik, ahogyan azt te elvárod tőle. Érdekes elképzelést fognak megosztani veled a hét közepén, d még mielőtt beleegyeznél a részvételbe, vizsgáld meg, hogy egyáltalán kivitelezhető-e. Vedd elő egy régi ötletedet és próbáld meg beleilleszteni ebbe az újba.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

A mai nap folyamán szembe kellhet néznie bizonyos lelki és érzelmi problémákkal, melyek kissé megzavarhatják a napi rutinját. Egy váratlan illetõ kerülhet a képbe, aki vagy igencsak furcsa és ellentmondásos hírek hozója, vagy pedig már puszta felbukkanásával hordoz baljós elõjeleket. Akármelyik verzió is állja meg a helyét, a legfontosabb, hogy semmi esetre se mutassa most ki, milyen érzések dúlnak önben, s, ha máshogy nem megy, akár szisztematikusan kerülje is el ezzel a valakivel a mélyreható kontaktust, amíg ki nem derül, vajon mi is állhat a dolgok háta mögött...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Fejezd ki a véleményedet és tudasd, hogy hogyan szeretnéd látni kibontakozni a dolgokat. Az őszinteség nem mindig von maga után pozitív feedback-et, de legalább elősegíti, hogy a körülötted lévők a megfelelő módon foglalkozzanak a feladattal. Egy érzelmi történés lehetővé teszi számodra, hogy meglásd mit elleneztél eddig és segít elhárítani egy előrelátható problémát. Próbáld meg a negatívat pozitívvá változtatni a korábbi tapasztalataid segítségével és vess véget az összezavaró üzenetek áradatának.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

A mai napon izgalmas, új lehetõségek tárulhatnak ön elé, kedves Ikrek, melyek meglehetõsen motiválóan hathatnak önre, s igencsak megmozgathatják fantáziáját. Mindemellé most ráadásul egy olyan valakinek a támogatása, lektorrációja is társulhat, aki nagy segítség lehet az ön számára, s akinek mind társaságát, mind pedig elõadásait, nagyon élvezi. Törekedjen vele a kölcsönösségre, koncentráljon, és bámulatos haladásról számolhat be hamarosan!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

Gyűjts össze információt és hallgasd meg mások panaszait. A többiek problémáinak megértése segíteni fog abban, hogy megoldd bizonyos életedet érintő kérdéseket. Egy új, nyitott megközelítés egyedülálló megoldásokat és hála érzését fogja eredményezni. Próbálj meg minél több kreatív energiát fektetni abba a projektbe, amivel foglalkozol. Vonj bele valakit, akivel szeretsz időt tölteni, ez szorosabbra fogja fűzni köztetek a viszonyt. Romantika közeleg feléd.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

Ma hirtelen gyengéd, romantikus érzelmek törhetnek önre egy elsõ látásra szerelem kapcsán, vagy esetleg egy olyas valakivel kapcsolatban, akit, bár már egy ideje ismer, mégis csak most figyel fel rá ezen aspektusból is. Akármelyik verzió is legyen igaz, rajongása nem alaptalan, s amit lát, az is mind valódi és igaz. Adja át magát az érzésnek, s bátran merjen kezdeményezni, hisz, most minden jel arra utal, hogy bizony érdeklõdése tárgya sem közömbös ön iránt!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: