Egy fontos dolgot véssünk az eszünkbe a héten: mielőtt megszólalunk, inkább számoljunk el tízig, mert könnyen tehetünk olyan dolgot, amivel nehéz helyzetbe hozzuk magunkat vagy mélyen megsebezhetünk egy olyan személyt, akit valójában nagyon szeretünk!

Kos

Előfordulhat, hogy a héten értéknövelő kiadásra kerül sor. De az is lehet, hogy rokon vagy ingatlan miatt kerülsz majd nehezebben kezelhető helyzetbe. Most olyan valaki reakciója előtt állhatsz döbbenten, akiről soha nem feltételezted volna, hogy képes veled szemben irigyen, kétszínűen viselkedni. Vigyázz jobban az értéktárgyaidra, mert meglophatnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-24)

A mai nap minden szempontból fárasztónak ígérkezik. Írásbeli munkáihoz ma különösen erõs inspirációra és kreativitásra lehet szüksége, de kemény munkájának meg lehet a gyümölcse, ha nem adja fel félúton a küzdelmet és minden tudását latba vetve végzi feladatait. Szeretteivel legyen ma különösen nyílt és kommunikatív, kedves Kos, így lehet, hogy végre meg tudnak beszélni néhány, már rég, bántó dolgot, valamint ismét közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Pénzügyek dolgában sajnos ezen a héten nem állsz a helyzet magaslatán. Bármennyire is jellemző rád a takarékosság, most olyan dologba bonyolódhatsz, amivel a bankszámládon jelentősen csökkenhet az összeg. Az is lehet, hogy valaki olyan dologra kíván rábeszélni, ami egyenlő a pénzkidobással. Olyan esemény történhet, amely nincs jó hatással a lelkiállapotodra. Próbáld legyőzni az irigység érzését.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-24)

A zene nyugtatja az idegeket, növeli a kreativitást és mindemellett még teljesen ki is kapcsol! Ma mindenképpen tesztelje ezt, kedves Bika! Kapcsoljon be zenét, táncoljon és énekeljen hangosan egy kicsit (persze, csak a szomszédokra való tekintettel, egy rövid ideig), s meglátja, milyen jól is fog esni mindez! Esetleg az is szóba jöhet, hogy növelve repertoárját, néhány ajánlást kér ismerõseitõl, s meghallgatja, mit hallgatnak õk. Ki tudja, talán néhány újabb kedvencre is lel majd az újdonságok között...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Válassz egy fát, hogy megtudd, milyen változásokra kell számítanod 2020-ban!

Válassz egy fát, hogy megtudd, milyen változásokra kell számítanod 2020-ban!

Válassz egyet a kilenc különböző formájú színes fa közül és tudd meg, hogy az mit árul el a személyiségedről és az új évre szóló vágyaidról. Próbáld kiválasztani azt az egyet, amelyik a legjobban megnyugtatja a szemed, amelyik alatt a legszívesebben pihen

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Érdemes lenne elszámolni tízig, mielőtt megszólalsz, így kerülheted el, hogy olyasmit mondj vagy tegyél, amivel magad alatt vágod a fát. A felettesedtől ne várj semmi jót, ha számodra fontos dolgot szeretnél megbeszélni vele, akkor ezt halaszd későbbre. Pénzügyek állhatnak figyelmednek fókuszába. Bankkal, biztosítással, kölcsönnel kapcsolatos ügyek intézésére jó a hét. Titkos viszony is kialakulhat…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-24)

Próbálja meg újra és újra, kedves Ikrek. Ha pedig sehogy sem akar sikerülni, akkor próbálja még egyszer újra! Minden sikeres ember tudja, hogy a siker bizony nagyrészt a kitartáson és a szükséges áldozatok meghozatalán múlik, tehát korántsem adják ingyen. Ennek azonban örülni kell, hiszen a könnyû gyõzelmek sohasem tartósak, ráadásul az ember is kevésbé tud örülni nekik, hisz tudja, nem is voltak igazi kihívások. A Everestet sem azért próbálják meg megmászni annyian, mert nincs másik hegy azon kívül, hanem azért, mert az a legnagyobb kihívás, így annak a csúcsára érni a legnagyobb gyõzelem, amit csak hegymászó elérhet! Gondoljon most erre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: