Egy fontos dolgot véssünk az eszünkbe a héten: mielőtt megszólalunk, inkább számoljunk el tízig, mert könnyen tehetünk olyan dolgot, amivel nehéz helyzetbe hozzuk magunkat vagy mélyen megsebezhetünk egy olyan személyt, akit valójában nagyon szeretünk!

Kos

Előfordulhat, hogy a héten értéknövelő kiadásra kerül sor. De az is lehet, hogy rokon vagy ingatlan miatt kerülsz majd nehezebben kezelhető helyzetbe. Most olyan valaki reakciója előtt állhatsz döbbenten, akiről soha nem feltételezted volna, hogy képes veled szemben irigyen, kétszínűen viselkedni. Vigyázz jobban az értéktárgyaidra, mert meglophatnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Ma hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezhet, kedves Kos, melyek ráadásul átjárják szinte egész testét, áthatva gondolatait, cselekedeteit. Ennek hatására az akadályok szinte maguktól felszámolódnak ön elõtt az úton, melyen végighalad. A nap során ráadásul még szövetségesei támogatására is bizton számíthat, így a mai egy igazán termékeny és mindemellett egészen élvezhetõ napnak ígérkezik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Pénzügyek dolgában sajnos ezen a héten nem állsz a helyzet magaslatán. Bármennyire is jellemző rád a takarékosság, most olyan dologba bonyolódhatsz, amivel a bankszámládon jelentősen csökkenhet az összeg. Az is lehet, hogy valaki olyan dologra kíván rábeszélni, ami egyenlő a pénzkidobással. Olyan esemény történhet, amely nincs jó hatással a lelkiállapotodra. Próbáld legyőzni az irigység érzését.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Ma sürgetõ teendõk akadhatnak otthona karbantartását illetõen, kedves Bika, s esetleges javítási munkák is aktuálissá válhatnak. Akármennyire is úgy érzi azonban, hogy, maga is konyítva egy kicsit a dolgokhoz, kézbe venné az ügyet, ezt ma semmiképpen se tegye, mert annak most szinte biztosan nagyobb katasztrófa lenne a vége. Még, ha drágább is, inkább bízza egy szerelõre a dolgot, azzal ugyanis hosszútávon, biztosan nem fizet majd rá, ha ügyel, hogy minden papírok ellenében, garanciálisan menjen.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Heti angyalhoroszkóp 2019. április 9-15.: Jó emberekkel hoznak össze most az angyalok

Heti angyalhoroszkóp 2019. április 9-15.: Jó emberekkel hoznak össze most az angyalok

Igazán jó emberekkel hoznak össze a héten az angyalok. Éppen ezért most mindenképpen érdemes valóban nyitott szemmel járni, és idegenekkel is beszélgetni. Fontos támogatást, üzenetet, segítséget remélhetsz ugyanis ezektől a találkozásoktól.

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Érdemes lenne elszámolni tízig, mielőtt megszólalsz, így kerülheted el, hogy olyasmit mondj vagy tegyél, amivel magad alatt vágod a fát. A felettesedtől ne várj semmi jót, ha számodra fontos dolgot szeretnél megbeszélni vele, akkor ezt halaszd későbbre. Pénzügyek állhatnak figyelmednek fókuszába. Bankkal, biztosítással, kölcsönnel kapcsolatos ügyek intézésére jó a hét. Titkos viszony is kialakulhat…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Pattanjon ki az ágyból és cselekedjen! Ne féljen attól, hogy messze elér a hangja, sõt! Gyõzõdjön meg róla, hogy mindenki jól hallja, amit mond. Ne törõdjön a kritikákkal, s hagyja, hogy érzelmi a mennyekbe repítsék. Önnek is ugyanolyan joga van kifejezésre juttatni gondolatait, érvényesíteni akaratát, mint másoknak. Ha bízik önmagában és a sikerben, az ember bármire képes lehet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: