Kos

Ha hiszel abban, hogy meg tudod valósítani a kitűzött célt, akkor valóban sikerülni is fog a dolog. Csak ne hagyd, hogy valaki elbizonytalanítson.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Szerelem: Kétségek merülnek fel benned, amikre válaszokat keresel. Ne akarj azonban mindent tudni, néha a sejtelmek a legizgalmasabbak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Aggodalommal tölthetik el ma bizonyos pénzügyeivel kapcsolatos kérdések, melyekre, egyelõre még nem sikerült megadnia a választ. Igyekezzen egy precedencia-sorrendet felállítani, kedves Bak, s egyszerûen kiszanálni a lista végén elhelyezkedõ költségeket, hogy a legfontosabbakra átcsoportosíthasson. Mihelyt kész a lista, meg fog könnyebbülni!

Ez a párod szeretetnyelve a horoszkóp szerint

Karrier: Ezen a héten több kihívással is szembe kell nézned, amelyek meghatározhatják a karrieredet. Cselekedj mindig körültekintően.

Bika

Válaszokat vársz valakitől, és azt reméled, hogy szavai megnyugtatnak majd. Azt azonban nem tudhatod, hogy ezen a héten más események is felkavarhatják majd körülötted az állóvizet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Szerelem: Szükséged van egy kis lazításra ahhoz, hogy ismét megtaláld a saját hangodat. Szánj egy kis időt önmagad megfigyelésére.

Karrier: Bosszant, hogy egy lehetőség akkor kínálja fel magát, amikor te már továbbléptél. Lehet azonban, hogy ez volt a számodra kijelölt út.

Pénteki Horoszkóp 2020-08-21

Ikrek

Apró nehézségek szegélyezhetik az utadat ezen a héten, de még így sem tud majd eltántorítani semmi sem a valódi célodtól. Kitartásod másoknak is lelkesedést adhat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Szerelem: Ha csak azt szeretnéd, ami nem lehet a tiéd, akkor az könnyen elkeseríthet. Ne a csalódást keresd, mert a boldogság is csak karnyújtásnyira van.

Karrier: Ne vedd most túl könnyedén a dolgokat, mert lehet, hogy valaki figyeli a teljesítményedet. Hozd ki magadból a legjobbat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: