Kos

Ha hiszel abban, hogy meg tudod valósítani a kitűzött célt, akkor valóban sikerülni is fog a dolog. Csak ne hagyd, hogy valaki elbizonytalanítson.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Kétségek merülnek fel benned, amikre válaszokat keresel. Ne akarj azonban mindent tudni, néha a sejtelmek a legizgalmasabbak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2023. május 26-28.: A Kos szerelme házasságra vágyik, az Ikrek előre megérzi az eseményeket

Karrier: Ezen a héten több kihívással is szembe kell nézned, amelyek meghatározhatják a karrieredet. Cselekedj mindig körültekintően.

Bika

Válaszokat vársz valakitől, és azt reméled, hogy szavai megnyugtatnak majd. Azt azonban nem tudhatod, hogy ezen a héten más események is felkavarhatják majd körülötted az állóvizet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Szükséged van egy kis lazításra ahhoz, hogy ismét megtaláld a saját hangodat. Szánj egy kis időt önmagad megfigyelésére.

Karrier: Bosszant, hogy egy lehetőség akkor kínálja fel magát, amikor te már továbbléptél. Lehet azonban, hogy ez volt a számodra kijelölt út.

Júniusi horoszkóp – 2022 - A nyári napfordulóval eljön a te időd!

Ikrek

Apró nehézségek szegélyezhetik az utadat ezen a héten, de még így sem tud majd eltántorítani semmi sem a valódi célodtól. Kitartásod másoknak is lelkesedést adhat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Ha csak azt szeretnéd, ami nem lehet a tiéd, akkor az könnyen elkeseríthet. Ne a csalódást keresd, mert a boldogság is csak karnyújtásnyira van.

Karrier: Ne vedd most túl könnyedén a dolgokat, mert lehet, hogy valaki figyeli a teljesítményedet. Hozd ki magadból a legjobbat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: