Rák

Szép napok következnek az életében, harmonikusan alakulnak a kapcsolatai, rendezett az élete a munkahelyén is. A héten újhold lesz, ennek az ön számára mágikus jelentősége van. Például ezen az éjszakán hozhat egy fontos döntést, aminek azután abszolút érvényessége lesz. 
 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A bolygók változásokat jeleznek. Talán nem is annyira a jobb lehetőség miatt, inkább azért vált munkahelyet, mert már ráunt arra, amit eddig csinált. A magánéletben is kiszámíthatatlan a következő napokban. Bár amúgy ez nem jellemző önre, most féltékenységi jelenetekkel bombázza majd a partnerét, és talán az érzelmi zsarolástól sem riad vissza. 
 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek.

Szűz

A Vénusz a Halak jegyében áll, és kellemesen kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Most inkább flörtölésre alkalmas az időszak, ettől függetlenül önnek lesz lehetősége arra is, hogy tartós kapcsolatot létesítsen. Csütörtökön Újhold lesz, részleges napfogyatkozással - ez mágikus hatással lesz önre! 
 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: