Augusztus és egyben a nyár utolsó hete számos örömteli lehetőséget jelez. Lesznek rázós fényszögek is, de alapvetően pozitívan alakulhat minden a horoszkóp szerint.

Augusztus utolsó hete egyben a nyár utolsó hete is. A Nap és a Merkúr bolygó a Szűz jelében jár, stabilitást, kiszámíthatóságot hozva mindenkinek. Érdemes kihasználni az utolsó nyári napokat, mielőtt becsengetnének az iskolába. Most még igazán nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Néhány kellemetlen fényszög kellemetlen pillanatokat okoz, de türelemmel ezt is könnyedén túlélheted. A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket, és a várható eseményeket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Könnyen megeshet, hogy ma valaki olyan megy kissé az idegeire, akit alapvetõen nagyon is szeret, mondjuk egy barátja, esetleg szerelme. Ha nehéz is elviselni, kissé komolytalan hozzáállását a dolgokhoz, legyen elnézõ vele, hiszen szinte biztos, hogy túlzó játékossága nem tartalmaz destruktív elemeket, s egész biztosan szándékossággal sem bír. Ma õ egyszerûen ilyen, fogadja el, s, ha komolyabb társaságra vágyik, azt inkább keresse máshol, ha már minden kötél szakad.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, mely hajlamos túl hamar feladni

KOS – heti horoszkóp

Augusztus utolsó hete döbbenetesen mozgalmas lesz az égen. Minden napra jut kihívás és/vagy feladat. Hétfőn, szerdán és vasárnap családi ügyek okozhatnak fejtörést neked. Szerencsére kedden, pénteken és szombaton a gyakorlatiasságot erősítő fényszögek segítenek, hogy praktikus oldalról közelítsd meg az adott kérdést. Hétfőn és csütörtökön érzelmileg felfokozott állapotban sírás lehet úrrá rajtad. Ne bánd, mert ezzel rengeteg feszültség távozhat belőled! De erőltetni ezt sem szabad, és nem is érdemes…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Ma bizarr látomások, gondolatok gyötörhetik, melyeket valahogy sehogy sem ért. Bármennyire is kísértsék nyugtalanító dolgok, ne tulajdonítson nekik nagyobb jelentõséget kedves Kos! Inkább koncentráljon arra, hogy, ha kellemetlen képek is kavarognak fejében, vajon mit üzenhetnek önnek, s így mi az, amivel elkerülheti a jósolt baj bekövetkezését, amire utalnak.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA – heti horoszkóp

Irigylésre méltó helyzetben vagy augusztus utolsó hetében. A kedvező fényszögek érintenek, de a kedvezőtlenek közvetlenül nem hatnak rád. Kedden, pénteken és szombaton, három nap alatt összesen öt kedvező fényszög abban támogat, hogy lépésről lépésre haladj a céljaid felé. Ehhez kellő vállalkozó kedv és optimizmus is társul, s ezért a kedvezőtlen konstellációk hatása lepereg rólad. Augusztus utolsó hétvégéje felemásnak ígérkezik. Szombaton kirobbanóan jó passzban leszel, de vasárnap ingerlékennyé válhatsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

A mai napon meglehetõsen aggasztó információk juthatnak birtokába, melyeket egy barát közvetítése által hallatják magukat. Elsõként ellenõrizze a tudomására jutottak tényszerûségét, nem-e csak felnagyítja a bajt hírnöke, de mindenképpen elemezzen és értékeljen, mielõtt pánikba esne. Ha úgy látja, sajnos igazak az elmondottak, cselekedjen mielõbb, hogy tovább ne fajuljanak a dolgok.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK – heti horoszkóp

Hajlamos leszel kiengedni az irányítást és a döntést a kezedből. Az égi folyamatok szerint nem vagy elégedetlen, csak belefáradtál, hogy mindig mindent uralj. Az éberség lemerített. Azt hiszed, könnyebb, ha valaki más dönt helyetted. Erre a hét közepén látszik a legnagyobb esély, az illető óriási hatással lesz rád. Nem akar semmi rosszat, de a te életed nem az övé. Ebből a „hipnotizált” állapotból csak vasárnap ébredsz fel. Nem késő, nem maradsz le semmiről. Bármikor visszaveheted az irányítást…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Önt egy igen erõs és intuitív kötelék fûzi az önhöz közel állókhoz, ám ma valahogy mégis könnyen úgy érezheti, kedves Ikrek, mintha ez a kötelék kissé meglazult volna. Ez annak tudható be, hogy zavaró üzeneteket, jelzéseket kaphat szerettei irányából, melyek valahogy sehogy sem akarnak illeszkedni a képbe. Ne aggodalmaskodjon, hisz lehet, hogy pusztán csak ön érti félre õket, vagy egyszerûen egy rosszul sikerült tréfa az egész!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: