Augusztus és egyben a nyár utolsó hete számos örömteli lehetőséget jelez. Lesznek rázós fényszögek is, de alapvetően pozitívan alakulhat minden a horoszkóp szerint.

Augusztus utolsó hete egyben a nyár utolsó hete is. A Nap és a Merkúr bolygó a Szűz jelében jár, stabilitást, kiszámíthatóságot hozva mindenkinek. Érdemes kihasználni az utolsó nyári napokat, mielőtt becsengetnének az iskolába. Most még igazán nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Néhány kellemetlen fényszög kellemetlen pillanatokat okoz, de türelemmel ezt is könnyedén túlélheted. A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket, és a várható eseményeket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

KOS – heti horoszkóp

Augusztus utolsó hete döbbenetesen mozgalmas lesz az égen. Minden napra jut kihívás és/vagy feladat. Hétfőn, szerdán és vasárnap családi ügyek okozhatnak fejtörést neked. Szerencsére kedden, pénteken és szombaton a gyakorlatiasságot erősítő fényszögek segítenek, hogy praktikus oldalról közelítsd meg az adott kérdést. Hétfőn és csütörtökön érzelmileg felfokozott állapotban sírás lehet úrrá rajtad. Ne bánd, mert ezzel rengeteg feszültség távozhat belőled! De erőltetni ezt sem szabad, és nem is érdemes…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

BIKA – heti horoszkóp

Irigylésre méltó helyzetben vagy augusztus utolsó hetében. A kedvező fényszögek érintenek, de a kedvezőtlenek közvetlenül nem hatnak rád. Kedden, pénteken és szombaton, három nap alatt összesen öt kedvező fényszög abban támogat, hogy lépésről lépésre haladj a céljaid felé. Ehhez kellő vállalkozó kedv és optimizmus is társul, s ezért a kedvezőtlen konstellációk hatása lepereg rólad. Augusztus utolsó hétvégéje felemásnak ígérkezik. Szombaton kirobbanóan jó passzban leszel, de vasárnap ingerlékennyé válhatsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

IKREK – heti horoszkóp

Hajlamos leszel kiengedni az irányítást és a döntést a kezedből. Az égi folyamatok szerint nem vagy elégedetlen, csak belefáradtál, hogy mindig mindent uralj. Az éberség lemerített. Azt hiszed, könnyebb, ha valaki más dönt helyetted. Erre a hét közepén látszik a legnagyobb esély, az illető óriási hatással lesz rád. Nem akar semmi rosszat, de a te életed nem az övé. Ebből a „hipnotizált” állapotból csak vasárnap ébredsz fel. Nem késő, nem maradsz le semmiről. Bármikor visszaveheted az irányítást…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: