Augusztus és egyben a nyár utolsó hete számos örömteli lehetőséget jelez. Lesznek rázós fényszögek is, de alapvetően pozitívan alakulhat minden a horoszkóp szerint.

Augusztus utolsó hete egyben a nyár utolsó hete is. A Nap és a Merkúr bolygó a Szűz jelében jár, stabilitást, kiszámíthatóságot hozva mindenkinek. Érdemes kihasználni az utolsó nyári napokat, mielőtt becsengetnének az iskolába. Most még igazán nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Néhány kellemetlen fényszög kellemetlen pillanatokat okoz, de türelemmel ezt is könnyedén túlélheted. A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket, és a várható eseményeket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Erre a 3 csillagjegyre mindig lehet számítani. Ők a legodaadóbbak...

KOS – heti horoszkóp

Augusztus utolsó hete döbbenetesen mozgalmas lesz az égen. Minden napra jut kihívás és/vagy feladat. Hétfőn, szerdán és vasárnap családi ügyek okozhatnak fejtörést neked. Szerencsére kedden, pénteken és szombaton a gyakorlatiasságot erősítő fényszögek segítenek, hogy praktikus oldalról közelítsd meg az adott kérdést. Hétfőn és csütörtökön érzelmileg felfokozott állapotban sírás lehet úrrá rajtad. Ne bánd, mert ezzel rengeteg feszültség távozhat belőled! De erőltetni ezt sem szabad, és nem is érdemes…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA – heti horoszkóp

Irigylésre méltó helyzetben vagy augusztus utolsó hetében. A kedvező fényszögek érintenek, de a kedvezőtlenek közvetlenül nem hatnak rád. Kedden, pénteken és szombaton, három nap alatt összesen öt kedvező fényszög abban támogat, hogy lépésről lépésre haladj a céljaid felé. Ehhez kellő vállalkozó kedv és optimizmus is társul, s ezért a kedvezőtlen konstellációk hatása lepereg rólad. Augusztus utolsó hétvégéje felemásnak ígérkezik. Szombaton kirobbanóan jó passzban leszel, de vasárnap ingerlékennyé válhatsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK – heti horoszkóp

Hajlamos leszel kiengedni az irányítást és a döntést a kezedből. Az égi folyamatok szerint nem vagy elégedetlen, csak belefáradtál, hogy mindig mindent uralj. Az éberség lemerített. Azt hiszed, könnyebb, ha valaki más dönt helyetted. Erre a hét közepén látszik a legnagyobb esély, az illető óriási hatással lesz rád. Nem akar semmi rosszat, de a te életed nem az övé. Ebből a „hipnotizált” állapotból csak vasárnap ébredsz fel. Nem késő, nem maradsz le semmiről. Bármikor visszaveheted az irányítást…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: