MÉRLEG – heti horoszkóp

Dőlj hátra, és távolról, kívülről figyeld, hogy a többiek mennyit rohangálnak, kapkodnak, dicsekszenek, panaszkodnak. Egész héten emlékeztesd magad rá, hogy az az ő életük, és te nem élheted helyettük! Amennyiben ez sikerül, nem merülsz le, de ha folyton másokkal foglalkozol, elszippantják az energiáidat. Erre utalnak a nehéz fényszögek szerdán és vasárnap. Szinte biztos, hogy kegyetlen emberrel lesz dolgod. Nem szabad komolyan venned őt, mert a stílusa őt minősíti, és bármit mond, az nem rólad szól.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Augusztus utolsó hetének elején egy csodás bolygó-háromszöget rajzol az égre a Hold, a Vénusz és Neptunusz. Ez felér egy ajándékkal, ettől visszatér a bizalom és a szeretet a szívedbe. Ismét meggyőződéssel képviseled, hogy „az Élet jó”. Akkor se változtass ezen, ha mások megmosolyognak! A hét második fele több olyan találkozást jelez, ami előhozza belőled a produktív ént. Ez arra alkalmas, hogy konkrét célokat fogalmazz meg, és konkrét lépéseket tegyél. De hétvégén, legalább vasárnap lazíts!

5 csillagjegy, aki azt mondja: “Szeretlek!”, de csak hazudik neked! Közte van a párod is?

NYILAS – heti horoszkóp

A hét közepén felvillanyoz egy szuper bolygóállás: a Nyilas Hold és Kos Mars trigon hihetetlenül motiválttá és lelkessé tesz téged. Annyi ötleted lesz, amennyit nem lehet megjegyezni. Szóval le kell írnod mindet. Legyen nálad jegyzetfüzet és toll! A hét második felében a földdominancia segít, hogy mindez ne csak ötlet maradjon! Tehát neki foghatsz a megvalósításnak, vagy legalább keress erőforrásokat, segítő kapcsolatokat! Vasárnap pihenj sokat, gyűjts erőt a szeptemberhez, ami jövő héten kezdődik.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: