BAK – heti horoszkóp

Te leszel a legjobban meglepődve azon, hogy minden a terveid szerint, olajozottan megy augusztus végén. Annyi változás, annyi váratlan esemény volt mostanában, hogy kezdted megkérdőjelezni a tervezés értelmét. Pedig te tervek nélkül nem tudsz létezni. Kedden, pénteken és szombaton nagy bolygók nagy aspektusai megerősítik, hogy helyesen működsz. Persze az egyensúly miatt szerdán és vasárnap jönnek olyan emberek, akik megkérdőjelezik a kompetenciádat. Ez jogosan dühítene fel, ha hagynád. Ne tedd!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Napokon belül vége az augusztusnak, és vége a nyárnak. Mindegy, hogy milyen nehéz konstellációk lesznek az égen, neked arra kell fókuszálnod, hogy kihozd a legtöbbet, a legjobbat ebből a néhány napból. Ha még nem tetted, írj listát arról, hogy hova mennél, mit csinálnál! Vannak olyan programok, amelyek tipikusan nyáron aktuálisak. Kár lenne elmulasztani ezeket. Persze van sok, ami pénzfüggő. Ha nem akarsz sokat költeni, legyen külön listád az ingyenes programokról! Séta, éjszakai csillagles, bármi szóba jöhet…

A tulajdonságod, ami a legkevésbé tetszik a környezetednek – Zodiákusod szerint

HALAK – heti horoszkóp

Kitűnően indul augusztus utolsó hete: hétfőn egy bolygó-háromszög rajzolódik ki az égen. Ez jó hangulatba hoz: úgy érzed, hogy kedved szerint alakul most minden. Ám nem szabad elbíznod magadat. Fokozódó feszültséget érzel. Tartasz egy beszélgetéstől, kerülsz valakit, mert pontosan tudod, hogy veszekedés, sőt szakítás lehet a vége. Egy vasárnapi Merkúr-Neptunusz szembenállás megerősíti, amitől tartottál. Kérdés, el tudod-e kerülni a találkozást? Ha igen, tedd meg! Később beszélhettek…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: