RÁK – heti horoszkóp

Ennél nagyobb születésnapi ajándékot nem is adhatnának a bolygók: hétfőn este másodszor is újhold lesz a Rák jelében. Ez neked másodszor is új lehetőségek egész palettáját jelenti. Kérdés, hogy miben akarsz újítani. Ha június 21-i újhold esélyét elmulasztottad, akkor ezt a mostanit mindenképpen ragadd meg! Közben négy bolygószembenállás szerint a környezeted nem elég támogató. A hét második felében törekedj racionális szemléletre! Hétvégén jó lenne, ha jutna időd a családodra, a szüleidre…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Hétfőn és kedden még egy utolsó próbatételt ki kell bírnod utána viszont jön a felmentősereg: szerdán a Nap belép az Oroszlánba. Ez neked háromszorosan is szuper hír. Egyrészt véget ér az egy helyben toporgás, másrészt ragyogó kilátások elé nézel, harmadrészt közeleg a születésnapod. A hét második felében jó híreket kapsz anyagi vonatkozásban. A bolygók szerint a vártnál kedvezőbben alakulnak a pénzügyeid. Hétvégén a Mérleg Hold azt javasolja, hogy menj társasága! Minden jel szerint remek szórakozás vár rád.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 női csillagjegy, akikre boldog élet vár, Isten mindent megad számukra, amire vágynak! Lássuk kik ők!

SZŰZ – heti horoszkóp

A hét első felében még túlélésre játszol. Nem érzel sem motivációt, sem kedvet, hogy odatedd magad. Pedig nem ártana minőségi munkát produkálnod, a bolygók szerint ugyanis valaki figyeli a teljesítményedet, ami csak később derül ki. Szerencsére időben kapcsolsz. Csütörtöktől három nap alatt négy szuper fényszög előnyös megvilágításba helyez téged, de ettől még nem szabad elbíznod magadat. Július utolsó hétvégéje az egyensúly megtalálása, megteremtése és megtartása jegyében zajlik. Ügyelj a helyes mértékre!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: