MÉRLEG – heti horoszkóp

A hétfői újhold váratlan új lehetőséget mutat neked, ami kiutat jelenthet a karriered területén. Kérdés, hogy be mered-e vállalni? Nem kell erődön felül kockáztatnod, csupán annyit tegyél meg, hogy megőrzöd a nyitottságodat! A hét második felében a szokottnál józanabbul tudsz tervezni. Szakíts időt erre! Meg fogsz lepődni, milyen hatékonyan megy. Hétvégén kissé érzékennyé válhatsz a Mérleg Hold szerint. Egy vasárnapi Hold-Mars szembenállás konfliktusos, vitás helyzetet sejtet…

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma kifejezetten energikusnak és tettre késznek érezheti magát, kedves Mérleg, ami optimális körülményeket biztosít arra, hogy rendbe tegye maga körül a dolgokat, esetleg még olyan zugokat is, amelyekben régóta porosodnak bizonyos dolgok. Motiválja, milyen jó érzési is lesz majd, ha elmondhatja, minden rendben és makulátlanul tiszta ön körül! Jó munkát!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Második esélyt jelent a hétfői újhold. Ha június 21-i újholdkor nem újítottál, most bepótolhatod. Ha nincsenek konkrét ötleteid, az is elég, ha kinyitod a szemedet és a füledet. Tuti, hogy valami új jön eléd. A hét közepén a Nap jegyváltása arra int, hogy foglalkozz a jövőddel, építsd a karrieredet akkor is, ha pillanatnyilag nem látványos a folyamat! A sikereket mindig megelőzi a „befektetés”, ami időt, figyelmet, tervezést igényel. A hétvégéd akkor lesz igazán jó, ha beiktatsz kulturális programot is választasz.

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél önzetlenebb

NYILAS – heti horoszkóp

Nem indul túl fényesen a heted: két nap alatt négy bolygó szembenállás (Hold-Jupiter, Hold-Plútó, Hold-Szaturnusz, Nap-Szaturnusz) fejtörést szimbolizál a pénz miatt. Vedd komolyan, és ha kell, húzd szorosabbra a nadrágszíjat! Szerdán a Nap átlép az Oroszlánba, ami felvillanyoz téged. Innentől optimistábban tervezel. A hét második felében állásváltoztatáson gondolkozol, ami nagy döntés. Adj időt magadnak! A hétvégét barátokkal kellene töltened, mert velük tudsz most kikapcsolódni. Főleg, ha sokat nevettek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, kiemelkedõ lehet koncentráló képessége, melynek köszönhetõen, nem lesz párja, legyen szó tanulásról, munkáról, vagy éppen egy hobbiról, ami nagy odafigyelést igényel. A kivételes teljesítmény pedig megér egy kis önreklámot, talán ünneplést is, így ne szerénykedjen, különösen, ha más kezdeményezi azokat!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: