BAK – heti horoszkóp

Ez a hét csöppet sem látszik unalmasnak. Végig vonul a négy elemi energia: hétfőn víz, kedden tűz, csütörtökön, pénteken, szombaton föld és vasárnap levegő. Ezek sorban kedveznek az érzelmeknek, az ambíciónak, a gyakorlatiasságnak és a kommunikációnak. Tőled függ, mire használod ezeket az égi erőket. Építheted a karrieredet, kereshetsz társat, elkötelezheted magad valaki mellett, gondolkodhatsz külföldi utazáson, tanulmányon, munkán, bármin. Hétvégén a Mérleg Hold arra jó, hogy kiszellőztesd a fejedet…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

A legfontosabb, hogy az egészségedre vigyázz a hét elején. Nem a vírustól kell tartanod, hanem attól, hogy olyasmit eszel, ami megterheli a gyomrodat. Jobb, ha többször keveset eszel. A hét közepén nagy hatással lesz rád valaki. A stílusa, a tudása, a sikere lenyűgöz. Szeretnéd utánozni őt, pedig nem ez a cél. Lehet a példaképed, de nem kell őt másolnod. Te önálló, megismételhetetlen csodája vagy a világnak. Hétvégén elemedben leszel a Mérleg Hold szerint, csak ne kapkodj, mert megsérülhetsz!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

HALAK – heti horoszkóp

Fantasztikusan jó hatással van rád a hétfői újhold. Egészen ritka módon ez már a második újhold a Rák jelében, ami második esély, hogy valami egészen újba kezdhess. Élj vele! A hét második felében a párod, vagy egy számodra fontos ember tanácsát meg kéne hallanod. Olyan praktikus szempontokat, kérdéseket vet fel, amelyek sokat segíthetnek neked. Július utolsó hétvégéjén búcsúzás érzése uralkodhat el rajtad. Nem kell gyászolnod. Tudatosítsd, hogy minden átmeneti és múlandó, vagyis, ami jön és megy…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: