Kos

03.21 - 04.19.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Végre egy jó kezdet: hétfőn és kedden mindenre bizakodva tekintesz. Miközben hatalmas elánnal veted bele magad a munkába. Majd akadályokba ütközhetsz, ami lelombozhat. Mivel téged motiválni szokott a kihívás, tanácsos az akadályokra kihívásként tekintened. Így rögtön erőforrást találsz a megoldáshoz. Ettől jóval kedvezőbb megvilágításba kerül az aktuális téma. Hétvégén fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. A hideg ellenére tehetnél egy nagy sétát, hogy kiszellőztesd a fejedet.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-15 - A mai napon kissé feszült lehet...

Bika

04.20 - 05.20.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hét elején vihar előtti csendet érzékelhetsz. Gyanúsan simán megy minden. Szerdától jön a „böjt”: 4 nap alatt 6 nehéz fényszög lesz az égen, ami megint munkahelyi nehézségekre utal. Első sorban a főnököddel való kapcsolatot kell diplomatikusan intézned, nehogy elveszítsd a bizalmát és/vagy a pozíciódat. Ez az egész nem ínyedre való. Pont ezért iszonyatosan lefáraszt. Szóval a hétvégére ne tervezz semmit! Kizárólag pihenést, lazítást, lustálkodást. Tudatosítsd, hogy megérdemled!

Ikrek

05.21 - 06.21.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minél több feladatot intézz el hét elején! Ugyanis szerdától nehézségekbe ütközhetsz a bolygók szerint. Túl sok munka, túl sok idegeskedés, túl sok stressz megbetegíthet téged. Ennek tudatában lassíts! Mindig csak egy dologra koncentrálj! Ha nem kapkodsz, nem leszel ideges, és nem robbansz le. Amilyen egyszerű, olyan hatásos stratégia. Jutalomképpen a hétvégén olyan fényszögek lesznek az égen, amelyek kifejezetten előnyösen hatnak a testedre, a lelkedre és a gondolataidra. Csinálj légző gyakorlatot!

5 csillagjegy, aki a legnehezebben talál jó párkapcsolatot

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: