Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Már a hét elején látszik, hogy most is sűrű programod lesz, de állsz a kihívások elébe, és bízol benne, hogy mindent ügyesen a kezedben tartasz majd. Ez a lendület pedig át fog segíteni a dolgok nehezén.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Úgy érzed, valaki mindig csak kifogásokat keres, ahelyett, hogy őszintén szembenézne az érzelmeivel. Ha ő így döntött, te sem erőlteted tovább a dolgot.

Karrier: Ezen a héten egy napot sem tölthetsz tétlenül, mindig akad valami fontos tennivaló. Szerencsére ehhez energiád is lesz majd.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Úgy érzed, készen állsz arra, hogy egy másik szintre lépj, és várod is, hogy lehetőséged adódjon egy olyan körbe lépni, amelytől korábban távol tartottad magadat. Lehet azonban, hogy te nyitva állsz, de az alkalomra várnod kell még.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Nem olyan bonyolultak a dolgok, mint első pillantásra tűnnek. Ha mindketten őszintén beszéltek, gyorsan a végére járhattok egy problémának.

Karrier: Még te sem állsz mindig bevetésre készen, és neked is szükséged van egy kis pihenőre. Tartsd tiszteletben a saját határaidat.

Napi horoszkóp február 18. kedd – Mától új irányt vesz az életed!

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Sokáig halogattál valamit, és most az utolsó pillanatban kapkodni kezdesz, nem tudod, mivel is kezdd a teendők sorát. A lényeg, hogy hozzáfogj a dologhoz, ha egyszer túljutsz a holtponton, már minden könnyebb lesz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Nem lehet az érzelmeket kilóra mérni, és régen rossz, ha egy kapcsolatban azt számolgatjátok, ki mennyit adott. Ha mindkét fél önzetlen, az egyenlő esélyeket teremt.

Karrier: Úgy érzed, olyasmire használtad el az energiáidat, ami kevésbé fontos volt, és most éppen a karriered építésére nem maradt erőd. Lehet, hogy várnod kell egy következő alkalomig.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Gyorsabban alakulnak a dolgok, mint gondoltad volna, és amiről azt hiszed, hogy még várhatsz vele, még van időd helyretenni az érzelmeidet, az gyorsan az ajtódon kopogtathat, és neked készen kell állnod a döntéseddel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Nincsenek tökéletes emberek és nincsenek tökéletes kapcsolatok sem. Az igazi szerelmeket azonban éppen egymás tökéletlenségének elfogadása teszi széppé.

Karrier: Alig ugrottál meg egy lépcsőt, máris itt egy újabb kihívás, pedig remélted, hogy pihenhetsz egy kicsit. De lehet, hogy jó is, ha kihasználhatod a lendületedet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: