Oroszlán (július 23 – augusztus 23) heti horoszkóp

Tudod, hogy mit kell tenned, mégis nehéz rávenni magadat arra, hogy cselekedj, amikor egy porcikád sem kívánja a változást. A halogatásnak azonban nem sok értelme van, és nem is biztos, hogy olyan rossz lesz a helyzet, mint most gondolod.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Kicsit elkényelmesedhettél mostanában, és ez talán a kapcsolatodra is rányomta a bélyegét. Fektess egy kis energiát abba, hogy újra felrázd a dolgokat.

Hűséges vagy sem? Ilyenek a csillagjegyek a párkapcsolatban

Karrier: Tudod, hogy hamarabb is gondolhattál volna valamire, de az utolsó pillanat még mindig nem túl késő. Ne ijedj meg a sürgető tempótól, és vesd munkába magadat.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) heti horoszkóp

Egy nagy teher kerül le a válladról, ami már egy ideje nyugtalanított. A felszabaduló energiáidat pedig lehetőséged lesz olyasmibe fektetni, amivel régóta szerettél volna már foglalatoskodni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Minden olyan könnyedén alakul, hogy szinte el sem hiszed, hogy ilyen jól állnak a dolgok. A hiba kutatása helyett inkább élvezd ki ezt a különleges időszakot.

Karrier: Végre fellélegezhetsz egy kicsit, úgy tűnik, hogy a sok munkádat végre magasabb szinteken is elismerik, és ez talán anyagilag is megtérül majd neked.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-14

Mérleg (szeptember 24 – október 23) heti horoszkóp

Vannak, akikkel nem értesz egyet, de képes vagy elfogadni, hogy ők máshogy gondolkodnak. Ettől a képességedtől bölcsebb lehetsz, és több szempontból láthatod a világot.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Közösen oldotok meg egy problémát, és ez sokkal közelebb hoz benneteket egymáshoz. Ha volt is köztetek feszültség, ezen a héten biztosan feloldódik.

Karrier: Egyre jobban sürgetnek a határidők, ezért ezen a héten észnél kell lenned. Ha nem figyelsz oda, fontos időpontokat mulaszthatsz el.

Skorpió (október 24 – november 22) heti horoszkóp

Sok izgalmas programot tartogat a hét, és te többön is részt veszel, mint amennyit talán az időd megengedne. Mégis úgy érzed, hogy az élmény kedvéért megérte feláldozni kicsit az energiáidból.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Ami miatt sokáig aggódtál, az most szinte teljesen semmivé foszlik, te mégsem vagy teljesen nyugodt. Lehet, hogy mérlegelned kellene, mi az, ami valójában, őszintén aggaszt.

Karrier: Ha a megfelelő embereket gyűjtöd magad köré, akkor ezen a héten sikert sikerre halmozhatsz, még úgy is, ha nem vagy a legjobb formádban. Tudnod kell, kiben bízhatsz meg, mert ez is egy fontos képesség.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: