Nyilas (november 23 – december 21) heti horoszkóp

Magas elvárásokat támasztasz magaddal szemben, de csak azért, mert tudod, hogy képes vagy megugrani az akadályokat. Bízol önmagadban, és a célodért kitartóan dolgozol, ez pedig sikerre vihet téged a héten.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Nem lehet tovább kerülgetni egy kérdést, pontot kell tennetek egy ügy végére, még akkor is, ha mindketten féltek az ismeretlenbe lépni. A jelen helyzetből azonban már nem profitálhattok többet.

Vasárnapi Horoszkóp 2021-11-28

Karrier: Az utolsó pillanatban hozol meg egy olyan döntést, ami egy egészen új irányba terelheti a karrieredet. Lehet, hogy egy pillanatra meginogsz, de végül összeszeded a bátorságodat, és belevágsz majd a dologba.

Bak (december 22 – január 20) heti horoszkóp

Téged is meglep, milyen gördülékenyen haladnak a héten a dolgok, és mennyire könnyen megy az, amitől annyira tartottál. Lehet, hogy ez ahhoz is meghozza a bátorságodat, hogy más területeken is új dolgokkal próbálkozz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Képes vagy másokat olyannak elfogadni, amilyenek, mert tudod, hogy te sem vagy tökéletes. A tiszteletet azonban megköveteled, és meghúzod azt a határt, amit nem engedsz túllépni a számodra legkedvesebbeknek sem.

Karrier: Egy kicsit össze kell most húznod a nadrágszíjat, de segít a tudat, hogy csak átmeneti nehézségről van szó. Ha ezen a helyzeten túl vagy, könnyebb napok jönnek.

Szombati Horoszkóp 2023-03-04

Vízöntő (január 21 – február 19) heti horoszkóp

Nagyban befolyásolja a hangulatodat az, hogy milyen társaságban vagy, és hogy milyen kihívásokkal találod szemben magadat. Ha a környezeted lehúz, ezen a héten nehezedre esik lelket tartani magadat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Olyan lesz most a kapcsolatod, mint egy biztos sziget a háborgó tengeren. Bármit hoz is ez a hét, tudod, hogy a párodhoz fordulhatsz támogatásért.

Karrier: Jól értesz a saját területedhez, de ne feledd, hogy mások más dolgokban jók. Bízz meg bennük, és te is gyorsabban sikerre viheted a terveidet.

Halak (február 20 – március 20) heti horoszkóp

Csak a leleményeden múlik az, hogy mit hozol ki egy helyzetből: ha egyből feladod, nem sok reményed van a sikerre, de ha keresed a megoldásokat, sokkal többet is kihozhatsz az alkalomból, mint hinnéd.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Úgy érzed, valaki sokkal több figyelmet fordít egy lényegtelen részletre, mint a teljes képre, pedig örülnél, ha elismernék azt, amit a kapcsolatodért tettél.

Karrier: Meg kell találnod az egyensúlyt a munka és a pihenés között, mert mindegy, milyen keményen dolgozol, ha kifogy belőled a lelkesedés és a lélek. Ne csak feladatokat láss, hanem kihívásokat is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: