Ikrek

Ideje beismerned, hogy igenis túlterhelt vagy, s ahelyett, hogy a kötelező pihenésre keresnél némi időt, inkább még bevállalsz pár nehéz feladatot, pedig valójában nem lenne kötelező! Ezzel most bizony alaposan túlfeszítheted a húrt, s ennek sem munkatársaid, sem főnököd, sem barátaid vagy épp családtagjaid nem fognak örülni. Mostani ténykedéseddel, hozzáállásoddal igencsak felbőszítheted környezetedet. 
Felesleges feszültségedet ne szeretteiden vezesd le, inkább menj el futni vagy teniszezni - akár minden nap!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma igencsak aggódhat az otthoni dolgai miatt, kedves Ikrek. Egy probléma folytán szüksége lehet külsõ segítségre, minek folytán hozzáértés hiányában kénytelen megbízni más, idegen emberek szaktudásában. Ne aggódjon, s legyen résen minden pillanatban, hogy megbizonyosodhasson arról, minden rendben történik.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Nostradamus jóslata 12 csillagjegy számára – Számodra mit mond a híres csillagjós?

Nostradamus jóslata 12 csillagjegy számára – Számodra mit mond a híres csillagjós?

Nostradamus jóslata 12 csillagjegy számára – Számodra mit mond a híres csillagjós?

Cikkajánló Tovább olvasom

Rák

Használd ki azt, hogy Vénusz ezen a héten mindenben támogat, ráadásul Jupiter sem fukarkodik a pozitív hatásokkal. Azt tapasztalhatod, hogy tele vagy extra energiával, nem is tudsz vele hirtelenjében mit kezdeni, s ez egy-egy pillanatban feszültté tehet. Épp ezért ideje, hogy találj végre magadnak valami plusz elfoglaltságot, sportolj, keress új hobbit, különben megtörténhet, hogy a környezetedben lévők idegeire mész már a hét közepén! Bármibe kezdesz, sikereket könyvelhetsz el!
Legyen bátorságod változtatni unalmas életeden, s vágd a fejszéd valami újba!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Egy kellemetlen pletyka keringhet ma önrõl, kedves Rák. A jelek arra utalnak, hogy egy közeli barátja ferdítette el a tényeket, s kikotyogott valamit, ráadásul rosszul, ám ez nem feltétlenül igaz. Vizsgálja meg a helyzetet, s informálódjon, mielõtt elhamarkodottan egy ártatlan, kedves ismerõsét gyanúsítja meg. Ettõl eltekintve egészen szép nap vár önre, s képzelete igencsak aktívnak mutatkozik, ami kiváló arra, hogy némi kreativitásban vezesse le a nap fáradalmait.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: