Oroszlán

A heti konstellációk okozhatnak neked némi fejfájást, a szó átvitt és valódi értelmében egyaránt. Munkád, vállalkozásod, esetleg tanulmányaid terén számíthatsz olyan kellemetlenségekre, fura szituációkra, melyek megnehezítik a hét összes munkanapját, elkedvetleníthetnek, visszafoghatnak a cselekvéstől és az eredmények elérésétől. Ha hajlandó lennél tisztázni a dolgokat, kedvezően alakulna számodra minden, de valahogy te magad sem akarod helyére tenni ügyeidet, pedig sok minden múlhat a hozzáállásodon! 
Átmenetileg okos dolog a struccpolitika, de ne feledd, tartósan nem mész vele semmire!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

Az Oroszlán ma meglehetõs érzékenységet mutat a nála kevésbé eredményes emberek iránt, akiknek segítésében ma igencsak örömét lelheti. A nagylelkûsége hamar fel fog tûnni a többieknek is, ami által ma számos elismerésre, kedves szóra számíthat. Furcsa mód (jogosan) úgy érezheti, hogy önnek pedig mintha éppen pont ez hiányzott volna mostanában, így eme különös szimbiózisban kiváltképp örömét leli. Jól is van ez így, hiszen legyen valaki bármily erõs is, nem jó mindig mindent önös érdekbõl és egyedül csinálni, hiszen érzõ, társas lények vagyunk, akik már sok mindent köszönhettek a fejlõdésük során az empátiának!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-06 - A mai nap kissé hiányozhat majd a nyugalom, a biztonság...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-06 - A mai nap kissé hiányozhat majd a nyugalom, a biztonság...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

Szűz létedre kissé hadilábon állsz ezen a héten saját magaddal, érzékenységed igencsak megnő, hangulatod a szokásosnál is változékonyabbá válik, különösen hétfőn és kedden fogod azt érezni, egy hullámvasúton ülsz, és képtelen vagy kontrollálni a körülötted folyó dolgokat. Minden apróságot magadra veszel, s többször olyan vitákba is belekeveredhetsz, amelyekbe máskor sosem mennél bele. Ez az érzelmi ingadozás alaposan megviseli lelkedet, és bizony igazán nagy feladatot jelent a körülötted élő, dolgozó emberek számára is. 
Egy pár napos intenzív pihenéssel orvosolható lenne a helyzet!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

A mai nap folyamán, meglehetõsen izgalmasan alakulhat a Szûz szerelmi élete, különösen, ha éppen alakulóban van valami ön és egy nagyon vonzó személy között! Ha már párkapcsolatban él, természetesen akkor is kicsit felkavarodhat az állóvíz, de most csakis pozitív értelemben. Vegye könnyedén a kanyarokat és adja át magát az élvezetnek, akár ésszerû, akár nem, mert most bizony ritka és felhõtlen örömökben lehet része, ha így tesz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: