Oroszlán

A heti konstellációk okozhatnak neked némi fejfájást, a szó átvitt és valódi értelmében egyaránt. Munkád, vállalkozásod, esetleg tanulmányaid terén számíthatsz olyan kellemetlenségekre, fura szituációkra, melyek megnehezítik a hét összes munkanapját, elkedvetleníthetnek, visszafoghatnak a cselekvéstől és az eredmények elérésétől. Ha hajlandó lennél tisztázni a dolgokat, kedvezően alakulna számodra minden, de valahogy te magad sem akarod helyére tenni ügyeidet, pedig sok minden múlhat a hozzáállásodon! 
Átmenetileg okos dolog a struccpolitika, de ne feledd, tartósan nem mész vele semmire!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy elõre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelõ mennyiségû tõkét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelõ döntés.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Mit akar tőled a férfi? Csillagjegye leleplezi a szándékait - A te párodra igaz?

Mit akar tőled a férfi? Csillagjegye leleplezi a szándékait - A te párodra igaz?

Vajon mit akarhat tőled a szimpatikus pasi, férfi? Jó lenne kifürkészni, mit gondol rólad valójában? A csillagjegye többet árul el, mint sejtenéd. A horoszkóp szerint ugyanis pontosan tudhatod, csupán flörtöl vagy csábít, esetleg komoly kapcsolatban gondo

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

Szűz létedre kissé hadilábon állsz ezen a héten saját magaddal, érzékenységed igencsak megnő, hangulatod a szokásosnál is változékonyabbá válik, különösen hétfőn és kedden fogod azt érezni, egy hullámvasúton ülsz, és képtelen vagy kontrollálni a körülötted folyó dolgokat. Minden apróságot magadra veszel, s többször olyan vitákba is belekeveredhetsz, amelyekbe máskor sosem mennél bele. Ez az érzelmi ingadozás alaposan megviseli lelkedet, és bizony igazán nagy feladatot jelent a körülötted élő, dolgozó emberek számára is. 
Egy pár napos intenzív pihenéssel orvosolható lenne a helyzet!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: