Oroszlán

A heti konstellációk okozhatnak neked némi fejfájást, a szó átvitt és valódi értelmében egyaránt. Munkád, vállalkozásod, esetleg tanulmányaid terén számíthatsz olyan kellemetlenségekre, fura szituációkra, melyek megnehezítik a hét összes munkanapját, elkedvetleníthetnek, visszafoghatnak a cselekvéstől és az eredmények elérésétől. Ha hajlandó lennél tisztázni a dolgokat, kedvezően alakulna számodra minden, de valahogy te magad sem akarod helyére tenni ügyeidet, pedig sok minden múlhat a hozzáállásodon! 
Átmenetileg okos dolog a struccpolitika, de ne feledd, tartósan nem mész vele semmire!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

A mai napja, kifejezetten szerencsésnek ígérkezik, kedves Oroszlán, így esetleg érdemes megkísértenie Fortunát, egy kisebb fogadás, vagy más egyéb formájában, ugyanis nagy eséllyel, most öné lehet a nyerõ kéz! Ha már régóta vár valamit, az most nagy eséllyel teljesül!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Szombati Horoszkóp

Szűz

Szűz létedre kissé hadilábon állsz ezen a héten saját magaddal, érzékenységed igencsak megnő, hangulatod a szokásosnál is változékonyabbá válik, különösen hétfőn és kedden fogod azt érezni, egy hullámvasúton ülsz, és képtelen vagy kontrollálni a körülötted folyó dolgokat. Minden apróságot magadra veszel, s többször olyan vitákba is belekeveredhetsz, amelyekbe máskor sosem mennél bele. Ez az érzelmi ingadozás alaposan megviseli lelkedet, és bizony igazán nagy feladatot jelent a körülötted élő, dolgozó emberek számára is. 
Egy pár napos intenzív pihenéssel orvosolható lenne a helyzet!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma rendkívül jól mûködhet ön és szerettei között a kommunikáció, kedves Szûz, így érdemes minél többet beszélgetniük, melyek során esetleg érinthetnének olyan témákat is, amelyek eddig kissé ingoványos terepnek bizonyultak. Nagy eséllyel kerülhet most pont egy ilyen ügy végére, ami igencsak feldobhatja a napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: