Mérleg

Mars felráz fásultságodból, a most következő hét leginkább arra kiváló, hogy alaposan és őszintén átgondold, milyen új dologba vághatnád végre a fejszéd, lecserélve elavult ügyeidet. Például elkezdhetnél újra tanulni, sportolni vagy éppen a rég vágyott saját vállalkozás alapjait letenni. Ha ilyen nagy volumenű témákon nem töröd a fejed, de esetleg állást változtatnál, netán kölcsönt vennél fel, arra is nagyszerű lehetőség adódik a munkanapok során. 
Emellett tervezd meg a hétvégét, olyan programokban gondolkodj, melyek során új barátokra lelhetsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma egy álmának nagy jelentõsége lehet egy közelgõ eseményre nézve, így lényeges elemeznie minden apró részletét, amire csak emlékszik belõle. Ha nem emlékezne még arra sem, hogy egyáltalán álmodott, hallgasson az ösztöneire, mert most csakis azok segítségével viheti sikerre, amin dolgozik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Most kiderül, hogy mi a legféltettebb titkod!

Most kiderül, hogy mi a legféltettebb titkod!

Most kiderül, hogy mi a legféltettebb titkod!

Cikkajánló Tovább olvasom

Skorpió

Uránusz átmeneti kellemetlenkedése miatt alig találod a helyed, nehezedre esik szinte minden, félreértések, viták, banális konfliktusok nehezíthetik a most következő napokat, különösen csütörtökig. Sem te, sem környezeted nem ismer rád, pedig valójában ez is te vagy. Ne hagyd, hogy egy kívülálló személy vagy dolog, netán egy váratlan esemény ennyire kizökkentsen nyugalmadból, netán alaposan kihozzon a sodrodból. Hisz emiatt nemcsak feladataidat nem tudod elvégezni, hanem szeretteiddel is összeakaszthatod a bajszod. 
A hétvégén hívd össze a családodat, beszélgessetek, tervezzetek pár nyári programot már előre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

A mai napon részt vehet egy eseményen, vagy összejövetelen, melyen nagy eséllyel ismerhet meg olyan embereket, akiknek nagyon élvezheti a társaságát az által, hogy rengeteg új és érdekes információt lesznek képesek átadni önnek, s ez bizony ritka dolog. Ne csak hallgassa õket, kedves Skorpió, hanem mindenképpen ossza meg velük a saját véleményét, tapasztalatait is, mert õk most ugyanúgy éhezhetik az ön tudását!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: