Mérleg

Mars felráz fásultságodból, a most következő hét leginkább arra kiváló, hogy alaposan és őszintén átgondold, milyen új dologba vághatnád végre a fejszéd, lecserélve elavult ügyeidet. Például elkezdhetnél újra tanulni, sportolni vagy éppen a rég vágyott saját vállalkozás alapjait letenni. Ha ilyen nagy volumenű témákon nem töröd a fejed, de esetleg állást változtatnál, netán kölcsönt vennél fel, arra is nagyszerű lehetőség adódik a munkanapok során. 
Emellett tervezd meg a hétvégét, olyan programokban gondolkodj, melyek során új barátokra lelhetsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

A Mérlegnek ma, természetesen a lehetõségeihez mérten, érdemes minél inkább kerülnie a tömeget, s inkább otthonában tevékenykednie. A túl népes társaság ma frusztrálólag hathat rá, viszont, ha ad egy kis szabadságot magának, hogy egyedül kapcsolódjon ki, sétáljon, fusson egyet, zenét hallgasson s közben fõzögessen, vagy rendezgesse környezetét, az nagyon megnyugtathatja, regenerálhatja idegeit. Ahogy aztán egyre inkább érzi az átmeneti magány jótékony hatásait, szép lassan ráébred, hogy bizony, néha mennyire nagyon is jót tud tenni mindenkinek, ha magára hagyják egy kicsit, különösen, eme felgyorsult világban.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-24 - A mai napon, mindent elkövethet annak érdekében, hogy...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-24 - A mai napon, mindent elkövethet annak érdekében, hogy...

Ha nem is úgy alakulnak a dolgok, mint várta, a mai akkor is fontos fordulópont lehet a kettejük kapcsolatában, hiszen minél inkább tiszta víz kerül a pohárba, annál hamarabb kiderülhet, lehet-e közös jövõjük!

Cikkajánló Tovább olvasom

Skorpió

Uránusz átmeneti kellemetlenkedése miatt alig találod a helyed, nehezedre esik szinte minden, félreértések, viták, banális konfliktusok nehezíthetik a most következő napokat, különösen csütörtökig. Sem te, sem környezeted nem ismer rád, pedig valójában ez is te vagy. Ne hagyd, hogy egy kívülálló személy vagy dolog, netán egy váratlan esemény ennyire kizökkentsen nyugalmadból, netán alaposan kihozzon a sodrodból. Hisz emiatt nemcsak feladataidat nem tudod elvégezni, hanem szeretteiddel is összeakaszthatod a bajszod. 
A hétvégén hívd össze a családodat, beszélgessetek, tervezzetek pár nyári programot már előre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

A Skorpió a mai nap folyamán rejtett, különleges képességeirõl tesz tanúbizonyságot. A felmerülõ teendõket olyan játszi könnyedséggel lesz képes hatékonyan megoldani, hogy még maga is meglepõdhet. A hatást ráadásul fokozza, ha jókedvûen és vidáman áll dolgaihoz, ezzel is elõkészítve a terepet szárnyaló kreativitásának. Természetes eredményessége másoknak is feltûnhet, akik, bár nem tudják tartani önnel a tempót, mindenesetre igyekeznek majd erõt meríteni példamutató helytállásából. Csak így tovább!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: