Mérleg

Mars felráz fásultságodból, a most következő hét leginkább arra kiváló, hogy alaposan és őszintén átgondold, milyen új dologba vághatnád végre a fejszéd, lecserélve elavult ügyeidet. Például elkezdhetnél újra tanulni, sportolni vagy éppen a rég vágyott saját vállalkozás alapjait letenni. Ha ilyen nagy volumenű témákon nem töröd a fejed, de esetleg állást változtatnál, netán kölcsönt vennél fel, arra is nagyszerű lehetőség adódik a munkanapok során. 
Emellett tervezd meg a hétvégét, olyan programokban gondolkodj, melyek során új barátokra lelhetsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Különleges hónap ez: ezt üzenik az angyalok augusztusra!

Különleges hónap ez: ezt üzenik az angyalok augusztusra!

Ebben a hónapban, augusztusban is segítségünkre lesznek az angyalok abban, hogy megtaláljuk lelki békénket, kiegyensúlyozottak maradhassunk és ne térjünk el a kiválasztott útról.

Cikkajánló Tovább olvasom

Skorpió

Uránusz átmeneti kellemetlenkedése miatt alig találod a helyed, nehezedre esik szinte minden, félreértések, viták, banális konfliktusok nehezíthetik a most következő napokat, különösen csütörtökig. Sem te, sem környezeted nem ismer rád, pedig valójában ez is te vagy. Ne hagyd, hogy egy kívülálló személy vagy dolog, netán egy váratlan esemény ennyire kizökkentsen nyugalmadból, netán alaposan kihozzon a sodrodból. Hisz emiatt nemcsak feladataidat nem tudod elvégezni, hanem szeretteiddel is összeakaszthatod a bajszod. 
A hétvégén hívd össze a családodat, beszélgessetek, tervezzetek pár nyári programot már előre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellõ támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebbõl levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezõjérõl árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebbõl erõt, meglátja, nem fog csalatkozni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: