Nyilas

Mars jelenléte hatással van rád, néha kedvezőbb, néha kellemetlenebb formában, de legfőképpen nem hagy nyugodni, sem lazsálni, feladatvégzésre sarkall. Rád köszönthet egy hullámzó, változékony, érzelmekkel teli időszak, váratlan konfliktusok nehezíthetik mindennapjaidat, de valahogy a sok apró gond közé mindig beékelődik több szerencsés és pozitív kimenetelű dolog is, melyek kárpótolnak a nehézségekért. Utazáshoz is kedveznek a most következő napok, ha ilyen irányú terveid lennének, ne halogasd a készülődést! 
Akár egy napra, akár hosszabb távra utaznál, menj úgy, hogy nagy kaland vár rád!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-21)

Ma a társadalmi életé lehet a fõszerep, melynek során egy olyas valakivel ismerkedhet meg, akiben nagyon sok pozitív tulajdonságot vélhet felfedezni, s nem kevés, önnel közös vonásra is lelhet. Mindezek ellenére azért mégis igyekezzen kicsit óvatosan, kevésbé feltûnõen közeledni a váratlan, izgalmas idegenhez, nehogy aztán kiderüljön, hogy valójában nem is egy rokonlélek szövetségesre, hanem inkább egy rokonszenves, ám mégis igen kemény ellenlábasra talált.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Változások a láthatáron: heti horoszkóp május 27-től

Változások a láthatáron: heti horoszkóp május 27-től

Új lehetőségek, megváltozó kapcsolatok, átláthatatlan helyzetek, de örömök és felemelő pillanatok is várnak a csillagjegyekre a következő héten... Heti horoszkóp május 27-től!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bak

Egészen szerdáig kissé feszültebb lehetsz, mint az megszokott egy átlagos munkahét elején, s hajlamos leszel arra, hogy ezt sikeresen és eredményesen át is ragaszd másokra. Ennek tulajdonítható, hogy viszonylag könnyen vonzol be egy-két kellemetlen konfliktushelyzetet, ráadásul többször olyan emberekkel, akikkel még sosem volt vitáig fajuló beszélgetésed. Ha teheted, ezt inkább messzire kerüld el, minek jobban feszíteni a húrt a kelleténél? 
Vegyél ki néhány nap szabadságot, időszerű, hogy kipihend az elmúlt hetek nyűgjeit.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-21)

Ma belevetheti magát egy érdekes összefüggésekhez vezetõ kutatásba, ami igencsak felcsigázhatja érdeklõdését. Bizonyosodjon meg róla, hogy amit talált, az nem meghamisított információ, s a valóságnak száz százalékig megfelel, ellenkezõ esetben könnyen téves következtetésre juthat. Ha azonban sikerül felderíteni a kellõen meggyõzõ háttér információkat is, a kapott infó segítségével hatalmas elõnyhöz juttathatja önt környezetével szembe!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: