Vízöntő

Hétfő és kedd még nyugalmasan telik, de szerdától viharfelhők gyülekeznek feletted, s bizony nem dughatod homokba a fejed a problémák elől, különösen, ha anyagi jellegű ügyekről van szó. Akármennyire is nem tetszik, ideje, hogy rendezd soraidat, átgondold teendőidet. Bár általában rendben vannak pénzügyeid, mégis lehet valami, amiről elfeledkezhettél, s ez okozhat most egy kis fejtörést. Ha szükséges, kérd környezeted segítségét. 
A hétvége egy kellemetlen égi hatás miatt nem úgy alakul, ahogy tervezed, ezért inkább maradj otthon, ne utazz túl messzire.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak

Mit neked borongós időjárás vagy kedvetlenséget árasztó emberek?! Nagyszerű, lelket melengető napok követik egymást életedben, sikeres lehetsz olyan téren, ami eddig nem volt jellemző, jól érezheted magad a bőrödben, s ennek most még környezeted is örülni fog. Játszi könnyedséggel hagyod hátad mögött az akadályokat, s még egy nagyon jó - akár üzleti, akár baráti - megállapodást is köthetsz, mindezt úgy, hogy nem várt lehetőségeket aknázol ki. 
Ezen a héten nagyon jól teszed, hogy energiáidat a munkádba, karriered fellendítésébe fekteted, ez komoly eredményeket fog hozni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Titok – avagy a gondolatok ereje képes jobbá tenni a világot: LÉTEZNEK erők, amiket nem tudunk megmagyarázni!

A Titok – avagy a gondolatok ereje képes jobbá tenni a világot: LÉTEZNEK erők, amiket nem tudunk megmagyarázni!

A Titok – avagy a gondolatok ereje képes jobbá tenni a világot: LÉTEZNEK erők, amiket nem tudunk megmagyarázni!

Cikkajánló Tovább olvasom

 

Forrás: life.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!