Vízöntő

Hétfő és kedd még nyugalmasan telik, de szerdától viharfelhők gyülekeznek feletted, s bizony nem dughatod homokba a fejed a problémák elől, különösen, ha anyagi jellegű ügyekről van szó. Akármennyire is nem tetszik, ideje, hogy rendezd soraidat, átgondold teendőidet. Bár általában rendben vannak pénzügyeid, mégis lehet valami, amiről elfeledkezhettél, s ez okozhat most egy kis fejtörést. Ha szükséges, kérd környezeted segítségét. 
A hétvége egy kellemetlen égi hatás miatt nem úgy alakul, ahogy tervezed, ezért inkább maradj otthon, ne utazz túl messzire.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Vízöntõ, a mai napon igazán energikusnak érezheti magát. Használja ki ezt a löketet és bizonyítsa munkahelyén rátermettségét. Biztos lehet benne, hogy felfokozott teljesítménye másnak is feltûnik majd és kitudja még a végén elõnye is származhat belõle. Ne feledje ki kedvesét se a jóból, munka után találjon ki valamilyen közös programot kettejüknek. Menjenek vacsorázni, moziba vagy épp a parkba sétálni. Biztos lehet benne, hogy energikusságát a késõbbi órákban is kamatoztathatja majd!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak

Mit neked borongós időjárás vagy kedvetlenséget árasztó emberek?! Nagyszerű, lelket melengető napok követik egymást életedben, sikeres lehetsz olyan téren, ami eddig nem volt jellemző, jól érezheted magad a bőrödben, s ennek most még környezeted is örülni fog. Játszi könnyedséggel hagyod hátad mögött az akadályokat, s még egy nagyon jó - akár üzleti, akár baráti - megállapodást is köthetsz, mindezt úgy, hogy nem várt lehetőségeket aknázol ki. 
Ezen a héten nagyon jól teszed, hogy energiáidat a munkádba, karriered fellendítésébe fekteted, ez komoly eredményeket fog hozni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A kommunikáció részleges, vagy teljes hiánya, ma átmeneti félreértésekhez vezethet ön és egy, az ön számára fontos valakivel kapcsolatban. Ne hagyja azonban annyiba a dolgot, s inkább tisztázza mielõbb a helyzetet, nehogy aztán késõbb kisítsék a szavak, melyek most elhangzottak, vagy éppen ellenkezõleg, kimondatlanul maradtak. Amúgy sem viseli jól (érthetõ módon) a tartós konfrontációt, kedves Halak, különösen szeretteivel nem, így semmiképpen se hagyja elmérgesedni egy pillanatig sem a dolgokat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Flört vagy igaz szerelem vár rád ősszel? - Nagy Őszi Szerelmi Horoszkóp

Flört vagy igaz szerelem vár rád ősszel? - Nagy Őszi Szerelmi Horoszkóp

Szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz a szerelemben az elkövetkező hónapokban? A csillagok most elárulják, hogy flört, netán szerelem vár rád az ősszel!

Cikkajánló Tovább olvasom

 

Forrás: life.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!