A forró, nyári napok jó energiákat tartogathatnak a heti horoszkóp szerint.  Folytatódik a forró nyár: az új hét nemcsak egyre tüzesebb érzelmeket tartogat sokak számára, de anyagi gyarapodást is hozhat. A következő napok fontos beszélgetéseket is tartogathatnak, melyek a jövő szempontjából lehetnek meghatározóak. A horoszkóp szerint lesz, akinek régóta kétségbe vont igaza is bebizonyosodhat.

KOS (III. 21. - IV. 20.)

Bár hosszú ideje állíthattál valamit, mindeddig kétségbe vonhatták igazad: most mégis bebizonyosodhat, hogy te gondoltad jól a dolgot. Kezeld kellő szerénységgel a helyzetet, máskülönben vita kerekedhet. Pároddal közösen kaphattok egy remek hírt, ami erősítheti összetartásotokat. Ha egyedülálló vagy, kiszemelted felől érkezhet egy biztató jel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy nagyon jó ötlete támadhat valamivel kapcsolatban, amit érdemes lenne esetleg, ha csak körvonalakban is, de lejegyeznie, mielõtt teljesen kiverik a fejébõl. Annál is inkább, mivel, volumenébõl fakadóan, tekintélyesebb mennyiségû idõt is igénybe vehet a kidolgozása, így jobb, ha mindig kéznél lesz a jövõben az alap.

Mennyire bízhatsz meg a párodban? A horoszkópból kiderül

BIKA (IV. 21. - V. 20.)

Heted harmonikus és nyugodt lehet, amit Bikaként különösen nagyra értékelsz. Munkahelyi feladataid gördülékenyen haladhatnak, magánéletedben sem várható különösebb bökkenő. Szíved választottjával egy közös program szervezése ad izgalmas témát. Remekül működhet köztetek a kommunikáció. Szingliként az online ismerkedés tartogathat sikert: ketten is küzdhetnek kegyeidért.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kissé lassabban halad, amit eltervezett, azonban a kényelmes tempó most kifejezetten jól is eshet önnek, így ne is erõltessen semmit. Az ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott légkör amúgy is jót tesz a kreativitásnak, amivel lehet, hogy a végére többet halad majd, mintha agyon hajszolná magát. Csak nyugodtan, kedves Bika!

IKREK (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid nagyon kedvezően alakulhatnak, egy várt vagy váratlan forrásból ugyanis pénzhez juthatsz. Érdemes alaposan átgondolnod, hogyan osztod be. A féktelen költekezést később megbánhatod. Pároddal romantikahegyek várhatnak a héten. Ha még várod a párod, egy barátnőd mutathat be egy helyes pasinak: az illetővel azonnal megtaláljátok a közös hangot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Rendkívül legyen óvatos a közlekedéssel és más, fizikai tevékenységekkel, kedves Ikrek, ugyanis kisebb sérüléseket szenvedhet, ha nem vigyáz. Mindazonáltal, ma egy kellemes meglepetésben is része lehet, talán titkon sejti is milyenben, egy olyas valaki részérõl, akirõl nem is gondolná, így igazán izgalmasan alakulhat a nap!

RÁK (VI. 22. - VII. 22.)

Mozogni vágyhatsz, és természetbe menni: nem egyszerű átvészelni a munkanapokat, de jutalmazd meg magad egy kellemes kirándulással hétvégén! Jól fog esni a testednek-lelkednek. Kedvesedben nagyszerű partnerre lelsz ebben. Az élmény még közelebb vihet titeket egymáshoz. Egyedülállóként meglepetés vár: régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron, ami váratlan érzéseket kelthet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: