OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Döntéshelyzetbe kerülsz, ám a két út közt nehéz választani: a pro és kontra érvek rengetegében összezavarodhatsz, és ha sokáig latolgatsz, két szék közt a pad alá esel. Most érdemes lehet egy percre félretenni az észérveid, és azt is meghallgatni, mit súg a szíved. Szerelmi életedben egy régen remélt fordulat jöhet, ami pozitív érzésekkel tölthet fel a következő napokra.

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

Kreatívabbik éned bújik elő belőled, és elkaphat az alkotási vágy. Most valóban látványos dolgot hozhatsz létre, de vigyázz, hogy ne vágd túl nagy fába a fejszéd, és alaposan gondold át, amit elképzelsz magadnak. Kedveseddel kisebb féltékenységi vita kerekedhet, de hamar elillan. Ha nincs kapcsolatod, most kifejezetten élvezheted a szingliség minden előnyét.

5 csillagjegy, akitől a falra mászol

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Egy sok szervezést és átszervezést igénylő tennivaló szegheti keresztül, amit a hétre terveztél, de szerencsére gyorsan és könnyen alkalmazkodsz az új helyzethez. Szíved választottjával valószínűleg kevesebb alkalmatok lesz kettesben lenni, de a közös órák ezáltal még értékesebbé és tartalmasabbá válnak. Ha még keresed a párod, jó, ha tudod, valaki nagyon sokat gondol rád mostanában.

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyeid foglalkoztathatnak a héten. Rájössz, hogyan spórolhatnál meg pénzt, és hol veszítesz a kelleténél többet. Ezek a felismerések hosszú távon is jó hatással lehetnek költségvetésedre. Szerelmeddel kisebb vita jöhet, ám ezzel semmi baj: ilyenkor mindig jobban megismeritek egymást, és csiszolódik a kommunikációtok. Szingliként egy izgalmas flört ígérkezhet a hétre.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: