NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

Jó hírekkel indul a hét: egy régen dédelgetett álmodhoz kerülhetsz egy lépéssel közelebb. Pároddal sikerül megbeszélnetek egy korábbi problémát vagy félreértést, így egy új fejezet indulhat el kapcsolatotokban. Ha még nem találtad meg a szerelmet, járj nyitott szemmel a napokban: jövendőbeli párod arra járhat, amerre te. Kérdés, hogy észreveszitek-e egymást.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK (XII. 22. - I. 20.)

Szívességet kérnek tőled, amit talán nem lesz egyszerű teljesíteni, de a te lelkednek is jól eshet a jó cselekedet. Egy tanáccsal is nagyon sokat segíthetsz. Pároddal felforrósodhat köztetek a levegő, leginkább egymás társaságában érzitek jól egymást. Szingliként sokat gondolhatsz egy bizonyos illetőre, ezzel azonban nem kerülsz közelebb: vedd fontolóra, hogyan tehetnél az ügy érdekében.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

Hatékony lehetsz a munkában, és otthoni feladataiddal is, így sokkal több időd marad saját magadra, mint máskor. Érdemes ezt az énidőt a lehető legtartalmasabban eltöltened: csináld azt, amihez leginkább kedved van, és ne keress magadnak feladatot ezekre az üresen maradt alkalmakra. Szerelmi életedben pozitív energiák léphetnek működésbe: kedved szerint alakulhatnak a dolgok.

HALAK (II. 20. - III. 20.)

Úgy tűnik, anyagi helyzeted stabilizálódni látszik, ami megnyugvással tölthet el. Kirajzolódik előtted, mire mikor és mennyit tudsz költeni úgy, hogy megfelelő mennyiségű pénzt spórolsz. Kapcsolatodban a humoré és a játékosságé lehet a főszerep a héten. Szingliként a nevetéseddel foghatsz meg valakit: a férfival már korábban is ismerhettétek egymást. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: