Kos (március 21 - április 20)

A visszalépés egyszerűbb útnak tűnik, de ha meghátrálsz, az eredménnyel sem leszek majd elégedett. Haladj tovább azon az úton, amit kijelöltél magadnak, akkor is, ha a héten valami elbizonytalaníthat a terveidben.
Szerelem: Engedd el a múltat és ne rágódj valamin, amit már nem hozhatsz vissza. Ha előre nézel, meglátod, hogy a jövő szebbet tartogat.
Karrier: Nehéz úgy a munkára koncentrálni, hogy az érzelmeid elvonják az energiáidat. Viselkedj profiként és ne hagyd, hogy a pillanatnyi gyengeségnek hosszú távú hatása legyen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (április 21 - május 20) 

A héten a féltékenység mardoshat, legyen szó szerelemről vagy szakmai sikerekről. Ha átengeded a döntést az indulataidnak, nem teszel majd okos lépéseket. Ne engedd, hogy az érzelmeid irányítsanak, szerezz vissza a kontrollt önmagad felett!
Szerelem: Ne láss rémeket ott is, ahol valójában nincsenek. Egy apró bosszúságnak nagyobb lehet a füstje, mint a lángja, de ha felfújod, azzal felszítod a tüzet.
Karrier: Ha valaki jobb nálad valamiben, a legrosszabb, amit tehetsz, ha bosszankodni kezdesz. Ragadd meg inkább a lehetőséget, hogy tovább fejleszd magad, tanulj tőle valamit!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyen kattant ex vagy a csillagjegyed szerint és ezért hiányzol az exednek

Ikrek (május 21 - június 21) 

Tele vagy tervekkel, és az energiád is megvan a megvalósításhoz, csak még azt nem tudod pontosan, hogyan fogj hozzá a dologhoz. Mielőtt döntesz, gondold át, hogy a tetteid nem lesznek-e negatív hatással valakire, akit szeretsz, miközben téged csak a jó szándék vezérel.
Szerelem: Kreativitásodat a szerelemben és a romantikában éled most ki, így ha kapcsolatban élsz, lenyűgözheted a párodat. Egyedülállóként viszont most kissé frusztráltnak érezheted magadat.
Karrier: Egyelőre ne beszélj senkinek a terveidről, mert könnyen lehet, hogy akkor valaki megelőz, vagy keresztülhúzza a számításaidat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: