Bak (december 22 - január 20) 

Aki magasan hordja az orrát, az könnyen elbukhat egy olyan akadályban, amit nem vett észre. Ne keverd össze a büszkeséget a kevélységgel, néha úgy őrizheted meg legjobban a méltóságodat, ha alázatot mutatsz olyannak, aki érdemes rá.
Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, ne feledd, hogy nem mindig az a legfontosabb, hogy tiéd legyen az utolsó szó. Ha még csak keresed a szerelmet, ne légy elutasító valakivel, aki elsőre talán nem a legjobb arcát mutatja.
Karrier: Egy nem túl izgalmas, de anyagilag megtérülő lehetőséget kaphatsz a héten. Gondold végig, megéri-e a pénz a monoton munkát.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő (január 21 - február 19) 

Megbánhatsz egy régebben hozott döntést, de a visszaút sokkal nehezebb lesz, mint gondolnád. Ha rászánod magadat, akkor ne torpanj meg az első akadálynál, ha viszont nem érzed magad elég erősnek, inkább ne is lépj az útra.
Szerelem: Néha ahhoz kell a legnagyobb szeretet, hogy el tudjunk engedni valakit. Nézz mélyen magadba, és ismerd fel, ha nem a szerelem, hanem csak a féltékenység vagy önzés láncol valakihez.
Karrier: Az elmúlt időszakban talán lazíthattál, de most ideje munkához látni. Sok minden leköti a figyelmedet, de érdemes lesz a munkára is koncentrálni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (február 20 - március 20)  

Most ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak, mert a héten egy olyan fontos kérdésben kell döntened, ami hosszú időre meghatározhatja az életedet, és a józan eszedre lesz szükséged hozzá.
Szerelem: Ha egyedülálló vagy, a hét közepén ígéretes találkozásban lehet részed, de tartsd nyitva a szemedet, mert nem mindenki olyan, mint amilyennek elsőre mutatja magát! Ha kapcsolatban élsz, vegyél észre valamit, amit a párod próbál elmondani neked, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá.
Karrier: Valaki áskálódik a hátad mögött, de a saját vermébe fog esni, anélkül, hogy neked bármit is tenned kellene. A nehéz időkben olyan valaki áll majd melléd, akinek te is segítettél már.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: