Mérleg:

A szerelem ege ezen a héten vakítóan kék lehet. Még az is lehet, hogy olyan dolgokról beszélgettek a kedveseddel, amely miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Jogi probléma azonban árnyékot vethet a jókedvedre. Az is megeshet, hogy olyan valaki akadékoskodhat, akitől éppen ezt a viselkedést nem vártad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban társad olyan dologgal állhat elő, amitől a hajad égnek állhat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ön és partnere közt nézeteltérés támadhat a pénzügyeiket illetõen, kedves Mérleg. Lehet, hogy ön elkölteni szerette volna azt, ami párja befektetni szándékozott. Ez a kis nézeteltérés azonban jó véget ér, hiszen kidolgozhatnak egy konstruktív pénzügyi tervezetet is, amiben mindkettejük vágya teljesülhet, valamit megtanulhatják, hogyan is mûködjenek együtt és kezeljék helyesen összezörrenéseiket.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

Ha párkapcsolatban élsz, meg kell acéloznod az idegeidet, mert a társadnak vagy a stílusa, vagy a mondanivalója miatt pillanatok alatt akár az őrület határára is juthatsz. Ha munkával, megélhetéssel kapcsolatos problémád van, akkor a sors olyan helyzetet teremthet, amelyben ezekről olyan valakinek beszélhetsz, aki a segítségedre lehet. Baleset- és bírságveszélyes ez a hét, a nagyobb vásárlást is el kellene halasztani.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy izgalmas napnak ígérkezik szellemileg, kedves Skorpió. Ma igazán kielégítheti tudásszomját és a megszerzett információkat azonnal át is ültetheti a gyakorlatba. Rendkívül hatékony napjának pedig az teszi fel a végére a koronát, hogy erõfeszítései valószínûleg anyagilag is megtérülni látszanak.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 legproblémásabb férfi csillagjegy

Nyilas:

A sikeres kommunikáció hetének is nevezhető a mostani, amikor főleg a munkára, a megélhetésre és a számodra lényeges dolgok megbeszélésére keríthetsz sort. Viszont pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert kár érhet. Ez a téma legyen most tabu, mert éppen az ellenkezőjét érheted el annak, amit szeretnél. Ha szülő vagy, akkor gyermekednek kérés nélkül légy a segítségére.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Nyilas, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: