Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében nő a befolyásod a környezeted felett, a véleményedre odafigyelnek és komoly esélyed van arra, hogy változásokat, reformokat érj el, ha szeretnél. Használd ki az előtted most megnyíló lehetőségedet, de ügyelj arra, hogy mindez a jó, sőt, lehetőleg a közjó érdekében történjen.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Jó híreket kaphat pénzügyeivel kapcsolatban, s ez beindíthatja fantáziáját, mire is költené legszívesebben a rendelkezésére bocsátott forrásokat. Talán egy új elektronikai cikk, egy bútor, vagy átdekorálás is szóba jöhet. Szárnyaljon nyugodtan, csak, mielõtt megvásárolna valamit, mindenképpen realizáljon, nehogy aztán hamarosan azt vegye észre, hogy otthona telis-tele van felesleges holmikkal.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A hét vége alkalmat ad számodra egy kis kikapcsolódásra, melynek során boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted majd magadat. Népszerűséged most csúcsokat dönget és ha arra támad kedved, könnyedén ismerkedhetsz új emberekkel, de a meglévő kapcsolataidat is szorosabbá fűzheted. Ezek a napok egy váratlan szerencsével is szolgálhatnak számodra, mely főleg az üzleti, vagy a jogi ügyeidre lehet hatással.

3 férfi csillagjegy, aki olyan boldoggá tesz, mint a mesékben. A legtöbb nő számára a tökéletes társat testesítik meg

3 férfi csillagjegy, aki olyan boldoggá tesz, mint a mesékben. A legtöbb nő számára a tökéletes társat testesítik meg

Az igazi szerelem nem csak a filmekben lehetséges, az életben is átélhetjük a meghitt, romantikus pillanatokat. Ha az alábbi csillagjegyek közül választunk párt magunknak, szerelmi életünk tökéletes lehet.

Cikkajánló Tovább olvasom

 

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy esemény, vagy hír a figyelem középpontjába helyezhet téged, ami alkalmat ad arra, hogy megmutass magadból valamit, amely talán eddig rejtve maradt a nyilvánosság elől. Ha pedig arra van szükséged, hogy meggyőzz valakit az igazadról, akkor ennél jobb időszakot erre keresve sem találhatnál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma meglehetõsen frissen ébredhet, és hamar feltöltõdhet szellemi energiákkal, melyek következtében, esze élesen vág, szíve pedig hevesen dobog. Ezt a csupa pozitív életenergiát mások is tudat alatt érezhetik ma önön és nem is ódzkodnak majd tanácsot kérni öntõl, családtagja éppúgy, mint barátai. Mondja el mindenkinek õszintén a véleményét, hisz ez pont az ön asztala, legyen szó szakmáról, vagy szívügyekrõl. Élvezze a reflektorfényt, kedves Skorpió, hisz ott érzi csak igazán elemében magát, amivel a világon nincs is semmi baj!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A hét második fele mély gondolatokat és komoly beszélgetéseket hozhat számodra. Ez az időszak alkalmas lehet arra is, hogy egy titkot, vagy rejtélyt felfedj, vagy megtalálj egy rejtett üzenetet, melyet talán az életed több területén is hasznosíthatsz. Ezek a napok megfelelőek tanulásra és vizsgák letételére is.

 

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében lehetőséged adódik hatással lenni a közeledben élő emberek életére akár úgy, hogy meggyőző erőddel befolyásolod egy fontos ügyben a véleményüket, de úgy is, hogy támogatással, biztatással erőt adsz számukra egy nehéz feladat elvégzésében. Hatalmadat, erődet használd jó és hasznos dolgokra, alakítsd vele pozitívan a környezetedet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma kivételes fogékonyságot mutathat a spiritualitás és más metafizikai kérdések iránt, aminek következtében mai tapasztalásaiból sokat tanulhat, és hamar megszülethet az új felismerés is, melyet azonnal, szívesen meg is osztana barátaival, azonban még elõtte be kellhet fejeznie a munkáját. Tárolja az információt, kedves Nyilas, és tartson ki amellett, hogy elõbb a munka, aztán a szórakozás, de nem azért, mert mások azt gondolják, hogy így helyes, hanem azért, mert az ön lelkiismerete csak akkor nyugodt, ha becsülettel jár el. Megéri, hisz lehet, hogy késõbb, de legalább felhõtlenül szórakozhat, beszélgethet.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Nagy nyári horoszkóp – Mi vár rád ebben a 3 hónapban? Az idei évben sokakat érnek nagy változások!

Nagy nyári horoszkóp – Mi vár rád ebben a 3 hónapban? Az idei évben sokakat érnek nagy változások!

Nagy nyári horoszkóp – Mi vár rád ebben a 3 hónapban? Az idei évben sokakat érnek nagy változások!

Cikkajánló Tovább olvasom

A hét második fele optimizmust és szeretetet hoz az életedbe és azt a kellemes érzést, hogy a környezeted vonzónak és izgalmasnak talál. Különösen egy valakire lesz ez jellemző, vele most még tovább mélyítheted a köteléket. Ezek a napok remek lehetőséget adnak arra is, hogy egy esetleges feszültségekkel terhelt kapcsolatodat megjavítsd.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: