Bak – heti horoszkóp

A hét első fele számodra a szellemi tevékenységek terepe lehet. Érzékeid most elmélyülnek és olyan dolgokat is meghallasz, meglátsz, melyek felett a szokásos napokon el szoktál siklani. Kifinomult szellemi érzékelésed pedig lehetőséget ad arra, hogy befogadj egy olyan csatornán érkező információt, amely nincs mindenki számára nyitva.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

A mai napon kissé zaklatottá válhat mások tudatlanságát, vagy butaságát tapasztalva. Ne mérgelõdjön ezen, hisz nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy amit ön butaságnak vél, az másoknak szentírás és fordítva. Táplálja gondolatait ma ebbõl a bölcsességbõl és meglátja, szebb lesz a világ. Ha pedig valaki elügyetlenkedik valamit, inkább csak nevessen egy jót, az amúgy is hosszabbítja az életet!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A hét második felében fény derülhet egy olyan dologra, mellyel kapcsolatban már régóta zavart az információ hiánya. Most végre felszáll a köd és meglátod a lényeget, fény derül a titokra. Felfedezhetsz valami mély dolgot is, de ne legyél elkeseredve akkor sem, ha végül kiderül, az igazság nem is annyira izgalmas, mint a titkok homálya.

Ez az 5 csillagjegy a legjobb szerető! Nézzük, te felkerültél-e a listára!

Ez az 5 csillagjegy a legjobb szerető! Nézzük, te felkerültél-e a listára!

Melyik az az öt állatövi jegy, amelynek szülöttei kiváló alapanyagnak bizonyulnak egy párkapcsolatban?

Cikkajánló Tovább olvasom

 

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében lehetőséget kapsz arra, hogy valakinek az életében pozitív változásokat idézz elő, ezért pedig meggyőző erővel kell fellépned még akkor is, ha az illető talán nem ismeri fel a saját érdekeit sem. Igyekezz mindent megtenni annak érdekében, hogy segíts, de vedd figyelembe azt is, hogy nem mindenki akarja, hogy megmentsék. Egy ponton túl ez már nem lehet a te felelősséged.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Meglehetõsen frusztráló lehet, hogy annak ellenére, hogy tele van jó ötletekkel, ma vaj mily keveset tud közülük megvalósítani, legfõképpen a mozgásában való akadályoztatás miatt. Néha jogosan nem is érti, hogy mûködik ez a világ, s miért kell fizikailag rendre egy helyen mindig megjelenni ahhoz, hogy az ember hatékonyan végezze a rábízott feladatokat. Valamelyest igaza is van, kedves Vízöntõ, hisz a munkahelyek nagy részénél valóban nélkülözhetõ lenne a rendszeres fizikai jelenlét... De hát már csak így mûködik ez a korlátolt gondolkodású világ.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A hét második fele szeretetet és harmóniát hoz az életedbe, de ezen felül még a szerencse is melléd szegődhet egy szerencsés véletlen folytán. Most igazán nyugodtan élvezheted az előnyöket, melyet az élet és a saját munkád eredménye számodra biztosít. Ezekben a napokban kiemelten vonzanak téged a gyönyörű dolgok és a szép emberek. Mindkettő kellő közelségbe kerül majd.

 

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele nálad a kreativitásról és a kommunikációról szólhat, az üzenet, amit most kifinomult érzékszerveiddel felfogsz, megnyugvást, sőt gyógyító erőt jelenthetnek nem csak neked, hanem a környezeted számára is. Használd az erőt, amely most a birtokodban van olyasmire, amivel a legnagyobb hasznára lehetsz a szeretteidnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

A mai napon, bármennyire is szárnyalnak gondolatai, s bármennyire is szeretné másokkal is megosztani õket, hogy átérezhessék a felvilágosulás örömét, ma semmiképp se próbálkozzon ilyesmivel, mert nem fogják érteni, s akadékoskodó hozzáállásukkal csak önt is lelombozzák. Kivételesen legyen önzõ és tartsa meg magának örömét, esetleg csak társával, vagy legjobb barátjával ossza meg õket. Talán õ érteni fogja, végül is nem véletlenül oly fontosak egymásnak...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi horoszkóp december 14. szombat – A mai nap nem sok jót ígér ennek...

Napi horoszkóp december 14. szombat – A mai nap nem sok jót ígér ennek...

Nem csak ahhoz lesz bátorságod, hogy őszintén kifejezd a véleményedet, de ahhoz is, hogy rámutass, mások elképzelései mely ponton rugaszkodnak el a valóságtól. Ez talán nem fog túl népszerűvé tenni, de ez téged most egyáltalán nem érdekel.

Cikkajánló Tovább olvasom

A hét második felében egy hosszabb távú projekt, vagy befektetés kerülhet az érdeklődésed középpontjába és ennek során kiemelt jelentősége lesz a dolgok ésszerű megközelítésének. Ezekben a napokban egy kiemelt személlyel elmélyül a kapcsolatod, amelyre még egy lapáttal rátehetsz, ha különös gondot fordítasz a megjelenésedre is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!