A Rákok számára pozitív irányú, nagyon szerencsés változások jöhetnek, melyek új, akár teljesen fura lehetőségeket kínálnak, de az Oroszlánok is pozitív fordulatokra számíthatnak. A Szüzek számára pedig energikus, élettel teli, mozgalmas hét kezdődik el. Nézd meg, számodra mit ígérnek a csillagok!

Kos

A hangulatod emelkedett lesz egész héten. Elégedettséggel tölt el az, hogy jó úton haladsz, és a külvilág pozitív visszajelzéseket küld feléd. Végre kiélheted a napozás, úszás, lenge ruhák által kínált lehetőségeket. Az elmúlt hetekben sokszor igencsak le voltál terhelve, és akadtak olyan helyzetek, amikor semmi sem tudott boldoggá tenni. A hét elején még adódhat pár galiba munka, anyagiak vagy akár magánéleti téren, ám csütörtökre váratlanul minden a helyére billen, és bármit meg tudsz majd valósítani, ami csak a fejedből kipattan. Hétvégére azonban a túlzott tempót fogd vissza egy kicsit, különben már nem marad erőd otthonról kimozdulni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ne csodálkozzon, kedves Oroszlán, ha azt tapasztalja, hogy már mindenki kidõlt ön körül, amikor még ön még mindig száz százalékon pörög! Ez most bármennyire önt is meglepi, itt az ideje újra felismernie, hogy kitartása és képességei átlagon felüliek, s nem véletlenül az állatok királya a csillagjegye! Ne fogja vissza magát, tevékenykedjen, ameddig csak jól esik, ha már így belejött.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Egy akadály bizony nem lehet gátja semminek, igaz? Tekints minden ilyen jellegű élethelyzetre úgy, mint megoldandó feladatokra, melyek elvisznek a célig! Most megtörténhet, hogy nem jön össze valami elsőre, hát rugaszkodj neki ismét és mutasd meg, képes vagy jó dolgokat alkotni. Ezen a héten a kitartásod végtelen, ne add fel céljaidat, hisz mindennek eljön a maga ideje, ha nem most, akkor pár nap vagy egy-két hét késéssel. Legyen türelmed kivárni a megfelelő körülményeket! Ehhez légy még megfontoltabb, alaposabb és körültekintőbb, akár segítséget is kérhetsz olyasvalakitől, aki racionálisabb gondolkodású, mint te.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ma egy kicsit ilyen is, olyan is helyzetekkel találhatja szembe magát, melyek kissé megkavarhatják napirendjét, azonban mégsem kell majd nagyobb káosszal számolni és hamar sikerül rendeznie a teendõit. Valahogy most olyan érzés kerítheti hatalmába, hogy inkább átok, mint áldás azon képessége, hogy hamar kiismeri és feltalálja magát különféle rendszerekben, ugyanis mások mintha túlságosan is mindig az ön tudására hagyatkoznának emiatt. H unja már a dolgot, nyugodtan mondjon néha nemet, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Csütörtöki Horoszkóp - Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül...

Csütörtöki Horoszkóp - Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül...

Nyilván nem szeretne ellenségeket szerezni, és el akarja kerülni, hogy rossz vélemény alakuljon ki önről másokban. Igyekezzen minél jobb első benyomást tenni az emberekre.

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Folyamatosan harcolsz az időért, és bizony nem ritkán elpazarolod az energiáidat mostanság. Az időhiány a legnagyobb ellenséged? Lásd be, hogy túl sokat vállalsz, így nem csoda, hogy képtelen vagy utolérni magadat. Bármennyire hajtson téged a tatár, azaz a főnököd vagy a családod valamely tagja, a vállaidat teherként nyomó munka nem lehet örökké főszerepben. Jóval több időt kell magadra és kötelezettségeidre szánnod, mert csak így kerülhetsz egyensúlyba – ám mindehhez egy jó tervre is szükség van. Állítsd össze ezt a hét elején és mellőzd a lényegtelen tennivalókat. Meg kell hozni néhány döntést, amelyekkel bizonyos dolgokról lemondasz, de hát tudod, a sikert senkinek nem osztogatják ingyen...

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ma egy igazán kellemes napnak nézhet elébe, kedves Ikrek, amikor is az optimizmus és a pozitív gondolatok kerülhetnek elõtérbe. Élvezze az önt körülvevõ hangulatot, s különféle kulináris élvezeteket, melyeken ma különösen nagy örömét lelheti. Mindazonáltal azonban, ha egy olyan új személyen akadna meg tekintete, akitõl már elsõ pillantásra hevesebben dobogna szíve, ne ragadtassa el magát túl hamar, s hagyjon idõt magának felocsúdni az elsõ káprázatból, különben elhamarkodott és rossz döntéseket hozhat.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: