Oroszlán:

Olyan váratlan esemény történhet, amely miatt az adrenalin-szinted hirtelen az egekbe emelkedhet. Talán el sem mered hinni, hogy mindez veled történik meg. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki esetleg még a világlátásodra is hatással lehet. A szerelem ege azonban nem lesz vakítóan kék. Még az is lehet, hogy elfogadhatatlan helyzet jöhet létre, amely a kapcsolatnak a végét is jelentheti.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Meglehet, hogy a tervei közt szerepel, hogy részt vesz egy társadalmi eseményen, melyet már alig vár. Az élvezet és a szórakozás közé furakodhat azonban még a papírmunka és néhány elintézni való, melyekre most percrõl-percre nehezebb lehet odafigyelnie, mivel gondolatai már az esti kiruccanás körül járnak. Tegye félre maximalizmusát! Ameddig eljut, addig eljut, aztán irány a buli! Megérdemli a kikapcsolódást!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz:

Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak a viselkedése nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a kedélyállapotod jó legyen. Pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert vagy meglophatnak, vagy olyasmire adhatsz ki, amire nincs szükséged. A régi szerelmi kapcsolatokban az érzelmek elmélyülhetnek. Vagy új cél lebeghet a szemetek előtt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma egy kissé szórakozott és szétszórt lehet, mellesleg kissé rendezetlenül, egyszerre akarhat végezni mindennel, mi meglehetõsen lelassíthatja, s káoszba taszíthatja ténykedését. Álljon meg egy pillanatra és vegyen egy mély lélegzetet, kedves Szûz! Elõször analizálás, aztán rend a fejben és egymás után, nem párhuzamban, hisz nem tud százfelé szakadni, délutánra már végezhet mindennel. Este pedig kötelezõ a kiruccanás, vagyis az aktív pihenés! Nem lehet elég késõ ahhoz, hogy az ember jól érezze magát egy kicsit...

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi horoszkóp november 8. péntek – Rákok, Oroszlánok, Mérlegek, Skorpiók, Bikák, Ikrek, Kosok készüljetek!

Napi horoszkóp november 8. péntek – Rákok, Oroszlánok, Mérlegek, Skorpiók, Bikák, Ikrek, Kosok készüljetek!

Felfokozott, kalandvágyó hangulatban leszel a mai napon, ezért esélyes, hogy lefoglalsz egy közeli/távoli utazást vagy valami izgalmas tevékenységbe veted bele magad. Biztosan újra fellobban benned a hit lángja.

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg:

Még az is lehet, hogy az anyagi ügyeid alakulása miatt a környezetedben többen úgy vélekednek, hogy neked még a bőröd alatt is pénz van. Szó, ami szó, lesz mit aprítani a tejbe! A házasságokra, régi párkapcsolatokra jó hatást gyakorolhat a társad egzisztenciájában történő változás. Szomszéddal viszont kiáshatjátok a csatabárdot, de az is lehet, hogy rokonnal nem vagytok egy hullámhosszon.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Jó híreket kaphat pénzügyeivel kapcsolatban, s ez beindíthatja fantáziáját, mire is költené legszívesebben a rendelkezésére bocsátott forrásokat. Talán egy új elektronikai cikk, egy bútor, vagy átdekorálás is szóba jöhet. Szárnyaljon nyugodtan, csak, mielõtt megvásárolna valamit, mindenképpen realizáljon, nehogy aztán hamarosan azt vegye észre, hogy otthona telis-tele van felesleges holmikkal.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió:

Varázslatos pillanatokat élhetsz át ezen a héten. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Akivel most hoz össze a sors, azzal úgy érezheted, hogy a karma láthatatlan szálai köthetnek össze. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt örömmámorban is úszhatsz. Ám pénzügyekben már nincs ilyen nagy szerencséd. Még az is lehet, hogy váratlan kiadásra kerülhet sor, vagy bírság miatt eheted a kefét.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma meglehetõsen frissen ébredhet, és hamar feltöltõdhet szellemi energiákkal, melyek következtében, esze élesen vág, szíve pedig hevesen dobog. Ezt a csupa pozitív életenergiát mások is tudat alatt érezhetik ma önön és nem is ódzkodnak majd tanácsot kérni öntõl, családtagja éppúgy, mint barátai. Mondja el mindenkinek õszintén a véleményét, hisz ez pont az ön asztala, legyen szó szakmáról, vagy szívügyekrõl. Élvezze a reflektorfényt, kedves Skorpió, hisz ott érzi csak igazán elemében magát, amivel a világon nincs is semmi baj!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: