oroszlán

Ha túl intenzíven keresed az igazit, akkor nem látod meg a lényeget, ami szinte ott van a szemed előtt. Ne légy akaratos, még valaki megriad tőled. Hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok. A férfi udvaroljon, a nő pedig engedje meg ezt. Élvezd azon lehetőségeket, melyeknek az oldalán állsz. Alakítsd át az elvárásaidat, ami gyors eredményt hoz!

szűz

Olyan dolgokat vársz el sok esetben párodtól, amit te is meg tudnál oldani, csak lusta vagy! Legyél rugalmas, merj új dolgokat tanulni!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagyon beleáshatja magát valamibe, kedves Szûz, ami anyagilag, vagy talán más aspektusból is, ígéretesnek tûnik. Lelkesedése a téma iránt odáig sodorhatja, hogy eljuthat valakihez, aki rendkívül értékes gondolatokat oszthat meg önnel, sõt, talán hosszabbtávon is partnernek ígérkezik!

mérleg

A héten kissé alábbhagyhat a lelkesedésed szerelmi téren, aminek eredményeként, nem sok izgalom várható ezen a területen. Az átmeneti csend és nyugalom azonban jó alkalom lehet arra, hogy rendezd magadban az utóbbi idők tapasztalatait.

skorpió

Ne a gyors előrelépésre koncentrálj, hanem egy lassú, de folyamatos fejlődés elindítására kapcsolatotokban, melynek nagy eredményei lehetnek. Ehhez mindenképpen beszélj pároddal, ő hogyan látja a dolgokat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: