oroszlán

Ha túl intenzíven keresed az igazit, akkor nem látod meg a lényeget, ami szinte ott van a szemed előtt. Ne légy akaratos, még valaki megriad tőled. Hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok. A férfi udvaroljon, a nő pedig engedje meg ezt. Élvezd azon lehetőségeket, melyeknek az oldalán állsz. Alakítsd át az elvárásaidat, ami gyors eredményt hoz!

szűz

Olyan dolgokat vársz el sok esetben párodtól, amit te is meg tudnál oldani, csak lusta vagy! Legyél rugalmas, merj új dolgokat tanulni!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Szerdai Horoszkóp - A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait...

mérleg

A héten kissé alábbhagyhat a lelkesedésed szerelmi téren, aminek eredményeként, nem sok izgalom várható ezen a területen. Az átmeneti csend és nyugalom azonban jó alkalom lehet arra, hogy rendezd magadban az utóbbi idők tapasztalatait.

skorpió

Ne a gyors előrelépésre koncentrálj, hanem egy lassú, de folyamatos fejlődés elindítására kapcsolatotokban, melynek nagy eredményei lehetnek. Ehhez mindenképpen beszélj pároddal, ő hogyan látja a dolgokat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: