nyilas

Érzelmileg stabil talajon állsz, tudod, mit akarsz, mennyit áldozatot fogsz hozni kedvesedért és a kapcsolatotok fenntartásáért. Kézben tudod tartani az irányítást, és örülj annak, hogy viták nem nehezítik a mindennapokat. Jelentősen megnő köztetek a vonzódás.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

bak

Többen is kopogtatnak szíved ajtaján, s neked gyorsan kell döntened, kit választasz közülük. Könnyen belehabarodsz valakibe, s már csak azon kapod magad, nagyon várod a találkozást vele. A jó hír az, hogy Ő is meglátja benned a nőt, a szerető társat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Nagy lehetõséget kaphat ma, kedves Bak. Egy új ember az életében felismerte az önben rejlõ lehetõségeket és felkínálhat egy olyan esély, amilyenben még soha nem volt része azelõtt. Egy egészen új kísérleti jellegû szolgáltatás, vagy részleg irányítását is megszerezheti. Több van önben, mint gondolná, s higgye el, ez az erõ egészen új, izgalmas utak felé kalauzolhatja önt.

Csillagjegyedből kiderül, hogy állsz önbizalom terén

vízöntő

Olyan csodás napokban, érzelmi katarzisban van részed, hogy már-már elkezdtél félni! Ne tedd, ez most a te időd! Csukd be a szemed, vegyél egy nagy lélegzetet és ugorj egy nagyot kedvesed karjába!

halak

A héten sokat fejlődhet már meglévő, vagy éppen alakuló kapcsolatod, amennyiben nem aggódod, vagy komplikálod túl a dolgokat. Lásd meg a szerelem egyszerű szépségét is,s légy türelmesebb!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A kommunikáció részleges, vagy teljes hiánya, ma átmeneti félreértésekhez vezethet ön és egy, az ön számára fontos valakivel kapcsolatban. Ne hagyja azonban annyiba a dolgot, s inkább tisztázza mielõbb a helyzetet, nehogy aztán késõbb kisítsék a szavak, melyek most elhangzottak, vagy éppen ellenkezõleg, kimondatlanul maradtak. Amúgy sem viseli jól (érthetõ módon) a tartós konfrontációt, kedves Halak, különösen szeretteivel nem, így semmiképpen se hagyja elmérgesedni egy pillanatig sem a dolgokat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: