nyilas

Érzelmileg stabil talajon állsz, tudod, mit akarsz, mennyit áldozatot fogsz hozni kedvesedért és a kapcsolatotok fenntartásáért. Kézben tudod tartani az irányítást, és örülj annak, hogy viták nem nehezítik a mindennapokat. Jelentősen megnő köztetek a vonzódás.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma, annak ellenére, hogy talán kissé dezorientált, mégis bõvülhet felelõssége, ami nagy kihívások, ugyanakkor, lehetõségek elé is állíthatják. Ha így történne, ne vesszen el a részletekbe, kedves Nyilas, hanem próbálja meg jól szervezettséggel áthidalni az esetleges akadályokat, melyekre késõbb is ráérhet majd megoldást találni.

bak

Többen is kopogtatnak szíved ajtaján, s neked gyorsan kell döntened, kit választasz közülük. Könnyen belehabarodsz valakibe, s már csak azon kapod magad, nagyon várod a találkozást vele. A jó hír az, hogy Ő is meglátja benned a nőt, a szerető társat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma meglehet, hogy elkapja az otthona, környezete kitakarítása, szépítgetése iránti vágy, amibe természetesen, szívesen vonna be másokat is. Ha az elgondolás megvan, ne is habozzon, kedves Bak, hívjon össze egy jó társaságot, akikkel, örömmel csinálna ilyesmit, s rendezzenek egy kellemesen és hasznosan eltöltött délutánt, még, ha csak a találkozásig és beszélgetésig is jutnak a végére!

4 nagyon különböző csillagjegypár, akik mégis jól passzolnak egymáshoz

vízöntő

Olyan csodás napokban, érzelmi katarzisban van részed, hogy már-már elkezdtél félni! Ne tedd, ez most a te időd! Csukd be a szemed, vegyél egy nagy lélegzetet és ugorj egy nagyot kedvesed karjába!

halak

A héten sokat fejlődhet már meglévő, vagy éppen alakuló kapcsolatod, amennyiben nem aggódod, vagy komplikálod túl a dolgokat. Lásd meg a szerelem egyszerű szépségét is,s légy türelmesebb!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel érheti meglepetés szakmai téren, kedves Halak, ám az, hogy ez jó, vagy rossz, nagymértékben függhet attól, honnan nézi a dolgokat. Ne hamarkodjon el semmit! Gondoljon át mindent türelmesen, amit most tapasztal, csak úgy profitálhat hosszútávon a hallottakból.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: